Adolescent electrocutat în Sibiu. Intervine elicopterul SMURD

Adolescent electrocutat în Sibiu. Intervine elicopterul SMURD
Foto: Facebook

Un adolescent de 15 ani s-a electrocutat, în Sibiu, iar în momentul în care au ajuns echipajele de urgență acesta era inconștient.

Băiatul a făcut stop cardio-respirator

Nu se cunosc circumstanțele în care băiatul s-a electrocutat, dar el a fost resuscitat de un echipaj medical care a venit în ajutor. Acesta se afla în stop cardio-respirator. La fața locului va sosi și un elicopter SMURD de la Târgu Mureș, conform știrileprotv.

„Persoana se află în stop cardio-respirator, în urma electrocutării. În aceste momente se aplică manevre de resuscitare”, a precizat Andreea Ştefan, purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Sibiu.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
16:29 - O companie aeriană vinde mămăligă cu brânză la plic. Câți bani trebuie să plătești pentru a mânca preparatul, la înălțime
16:17 - Ce a pățit Anca Țurcașiu, la una dintre probele de la Asia Express. Vedetei nu i-a venit să creadă: „Eu chiar am o problemă”
16:17 - Un profesor de engleză din Bucureșt, cercetat. Ar fi violat, corupt și agresat sexual o minoră
16:17 - Gigi Becali, scandalizat după ce Luțu i-a arătat Instagramul: „Când am văzut femei, femei, femei, i-am zis ‘Du-te, bă, de aici!’ și i-am aruncat telefonul”
16:08 - Newsweek: Cine e vicecampionul olimpic la tir ce a devenit solist de operă? Depresia l-a făcut să piardă aurul
16:06 - Barbecue uriaș organizat în ultima zi a Regelui Charles și a Reginei Camilla în Australia. A fost prima călătorie în străinătate a monarhului britanic de lungă durată după diagnosticarea cu cancer
15:57 - SUA ar fi împiedicat un atac armat în Ungaria. Șase tineri reținuți în fața unui bar din Budapesta
15:44 - Marian Rasaliu: Exclus ca PSD să aibă o relație preelectorală cu AUR-ul lui George Simion. Am convingerea că, arătând așa sondajele, Marcel Ciolacu va câștiga inclusiv turul 2 (VIDEO)
15:39 - Zece tone de deșeuri urmau să fie arse ilegal într-o comună din Dâmbovița. Autoritățile au aplicat operațiunea Jupiter
15:39 - Daniel Fenechiu: Marcel Ciolacu a pierdut foarte multe procente. În contextul în care îi dă voturi lui Simion, e posibil să avem o finală Ciucă – Simion (VIDEO)