O femeie s-a înecat în râul Timiș! Intrase în apă cu fiicele ei minore

O femeie s-a înecat în râul Timiș! Intrase în apă cu fiicele ei minore
Foto simbol: Facebook / SMURD

O femeie în vârstă de 38 de ani a murit înecată în râul Timiș, vineri după-amiază, iar una dintre cele două fiice ale sale cu care intrase în apă este inconștientă, potrivit Observatornews.ro.

Femeia intrase în râul Timiș cu fiicele ei minore

Femeia intrase în apă alături de fiicele ei, cu vârste de 13 și 15 ani. Cel care a sunat la 112 a fost chiar soțul femeii.

„La data de 9 august a.c., în jurul orei 15:57, poliţiştii oraşului Recaş au fost sesizaţi prin apelul unic de urgenţă 112 cu privire la faptul că o femeie în vârstă de 38 de ani şi 2 minore, în vârstă de 13 şi 15 ani ar fi fost la scăldat în râul Timiş, în apropierea localităţii Bazoşu Vechi, iar acestea nu ar mai fi ieşit la suprafaţă. Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului unde au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, acestea fiind găsite de către apropiaţii familiei cu care se aflau şi aduse la mal”, a declarat Inspectoratul de Poliție Județean Timiș.

Nu a mai putut fi salvată

Polițiștii au confirmat decesul femeii în vârstă de 38 de ani.

„În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă”, au mai precizat reprezentanții IPJ Timiș.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
`