Un bărbat din Olt este acuzat că făcea trafic cu droguri halucinogene. Drogurile erau livrate prin easybox

Un bărbat din Olt este acuzat că făcea trafic cu droguri halucinogene. Drogurile erau livrate prin easybox
Sursă foto: Pixabay

Un bărbat din județul Olt este acuzat că făcea trafic cu ciuperci halucinogene. Acesta le vindea consumatorilor din județ, iar după ce stabilea prețul cu ei pe rețelele sociale, le livra prin intermediul easybox.

Traficantul vindea droguri de mare risc

Polițiștii Cadrului de Combaterea Criminalității Organizate Olt, împreună cu procurorii DIICOT Olt, au analizat activitatea infracțională a bărbatului, acuzat de săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de mare risc, potrivit observatornews.ro.

Conform cercetărilor polițiștilor, în luna iunie 2024, bărbatul ar fi procurat, deținut și comercializat droguri de mare risc, respectiv ciuperci halucinogene, către consumatorii din județul Olt. Bărbatul realiza contactul cu clienții prin intermediul unor rețele de socializare, iar după stabilirea cantității și metodei de plată, livrarea s-ar fi efectuat direct sau prin plasarea în sistem easybox.

Polițiștii au realizat percheziții domiciliare

Autoritățile au pus în aplicare două mandate de percheziție domiciliară, unde au descoperit cantități de fragmente vegetale și de substanță solidă, de culoare maro, un cântar de precizie, mai multe obiecte purtând urme de substanță, precum și alte mijloace de probă.

Procurorii DIICOT Olt au dispus reținerea bărbatului pentru 24 de ore, iar Judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Olt a dispus arest la domiciliu pentru 30 de zile. Procurorii DIICOT Olt au formulat contestație împotriva încheierii pronunțată de instanță.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`