Tatăl Andreei Bălan, impresarul Săndel Bălan, dezvăluie sumele cerute de artiști la concerte: „Se dau prea mulți bani unde nu trebuie. S-a ajuns la niște prețuri astronomice”

Tatăl Andreei Bălan, impresarul Săndel Bălan, dezvăluie sumele cerute de artiști la concerte: „Se dau prea mulți bani unde nu trebuie. S-a ajuns la niște prețuri astronomice”
Sursa foto: Balan Sandel / Facebook

Cunoscutul impresar Săndel Bălan, tatăl cântăreței Andreea Bălan, a susținut că artiștii care apar astăzi la televizor și-au crescut foarte mult tarifele. „S-a ajuns la niște prețuri astronomice”, a mai spus acesta.

Săndel Bălan, despre prețurile pe care le percep artiștii

„Acum se dau prea mulți bani unde nu trebuie. Dacă artistul stă pe TV, la Vocea României, Românii au Talent sau Te cunosc de undeva, unde e și fi-mea, normal că le crește imaginea. Și marea majoritate cer foarte mult. S-a ajuns la niște prețuri astronomice. Lumea văzându-i mereu la televizor, și-au crescut foarte mult tarifele la spectacole.

Se poate ajunge și la 20.000 de euro pentru un spectacol. Depinde de formula în care vine artistul. Și Andreea are prețuri destul de ridicate. Nu știu exact cât, pentru că nu mă ocup eu de ea”, a afirmat Săndel Bălan, pentru CanCan.

Trupele nu mai sunt la modă

Impresarul a mai susținut că vremea trupelor mari a trecut, iar acum artiștii vor să cânte singuri: „În perioada Andre, a fost o perioadă prolifică, de inspirație. Au apărut trupe mari precum 3SE, N&D, Talisman, L.A, ASIA și multe altele. Toți aveau hit-uri. Cel puțin unul. Iar marea lor majoritate se cântă și acum. Atunci artiștii erau hotărâți și serioși. Acum fiecare vrea să cânte singur, trupele au cam dispărut”.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
20:22 - Primul trec electric cumpărat de România în ultimii 40 de ani a fost distrus de pietre. Vehiculul a intrat în reparații înainte de a fi pus în circulație
19:59 - Locul ascuns din România care este înconjurat de peisaje frumoase și legende. Puțin români știu despre existența lui
19:51 - Eugen Tomac a explicat în ce constă, de fapt, portofoliul obținut de România la Comisia Europeană: Nu are responsabilități care să influenteze major politicile în Europa (VIDEO)
19:50 - Tomac: Avem o degradare destul de serioasă a democrației în România și tăcerea Comisiei Europene, altădată foarte vocală, e extrem de suspectă și nemulțumitoare (VIDEO)
19:28 - Fost atacant la Arsenal a fost arestat pentru contrabandă cu substanțe ilegale. Fotbalistul a fost prins cu 60 kg de canabis
19:24 - Marian Rasaliu: Dacă PSD n-ar fi venit la guvernare alături de PNL, ar fi fost un dezastru pentru România. Relația dintre USR și PNL a trântit România jos de tot (VIDEO)
19:16 - Diana Stoica (USR), despre modificarea legislativă care îi permite lui Klaus Iohannis să candideze la Senat: Iohannis o ia pe urmele lui Iliescu. Asta e o lege dată cu dedicație pentru un singur om (VIDEO)
18:59 - ANPC a închis 13 magazine din București. Spațiile comerciale sunt acuzate că au vândut ilegal tutun către minori
18:59 - Bușoi (PNL): E nevoie de Iohannis în Parlamentul României. Nu ne e teamă, nu vom pierde voturi / PSD azi e, într-o oarecare măsură, diferit față de vechiul PSD (VIDEO)
18:53 - Ministrul Mediului a anunțat ce măsuri sunt luate pentru a diminua impactul viiturilor de pe Dunăre, care se îndreaptă spre România: „Nu ar trebui să existe motive de îngrijorare”