Elena Lasconi (USR), după clasarea dosarului Colectiv 2: Încă o palmă pentru cei care au pierdut totul. Trebuie dusă mai departe lupta pentru o țară dreaptă, în care nimeni nu e mai presus de lege

Elena Lasconi (USR), după clasarea dosarului Colectiv 2: Încă o palmă pentru cei care au pierdut totul. Trebuie dusă mai departe lupta pentru o țară dreaptă, în care nimeni nu e mai presus de lege
Elena Lasconi, președinta USR. Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Președinta USR, Elena Lasconi, spune că decizia justiției de a clasa dosarul Colectiv 2 reprezintă „încă o palmă pentru cei care au pierdut totul, pentru părinții, frații și apropiații celor 65 de tineri care și-au pierdut viața la Colectiv”.

Elena Lasconi, mesaj dur după clasarea dosarului Colectiv 2

Liderul USR a criticat decizia de clasare.

„8 august. Încă o palmă pentru cei care au pierdut totul, pentru părinții, frații și apropiații celor 65 de tineri care și-au pierdut viața la Colectiv”, afirmă Elena Lasconi, vineri, într-o postare pe Facebook.

„Dosarul Colectiv 2 a fost clasat. A decis Justiția română – care ține să ne arate zilnic că nu mai este pentru toți, că nimeni nu a greșit la Colectiv. Nici Bănicioiu, ministrul PSD al Sănătății de la acea vremea care ne spunea că «avem de toate», nici managerii de spital care nu au transferat pacienții în străinătate. Cei care au avut puterea să salveze vieți nu au făcut-o, iar acum scapă fără nicio responsabilitate”, a adăugat președinta USR.

Elena Lasconi: Avem misiunea să nu abandonăm

Liderul USR a subliniat că „trebuie dusă mai departe lupta pentru o țară dreaptă”.

„Colectiv rămâne o rană deschisă pentru această țară, pe care nu o vom putea închide atâta timp cât corupția și nedreptatea încă sunt reguli în România. Noi avem misiunea să nu abandonăm. Trebuie dusă mai departe lupta pentru o țară dreaptă, în care nimeni nu e mai presus de lege”, a mai declarat Elena Lasconi.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
22:39 - Bogdan Paraschiv (Partida Romilor): Am auzit încă de acum 6 – 7 luni că e posibil ca Iohannis să candideze la parlamentare (VIDEO)
22:33 - Momente de groază la bordul unui avion. În timpul zborului, pasagerii au început să „sângereze din gură și din urechi”
22:07 - Diana Buzoianu (USR) acuză PNL de ipocrizie în relația cu Nicușor Dan: L-au atacat atâtea luni și acum îl caută. Teatru ieftin pentru voturi (VIDEO)
22:02 - Țuțuianu: Iohannis a tot căutat un loc de muncă bun și cald, după ieșirea din mandat. Probabil candidatura lui la Senat e susținută de Ciucă pentru un fel de întoarcere a unor servicii pe care i le-a făcut președintele în ultimii ani (VIDEO)
21:55 - Din ce este făcută celebra ciocolată Dubai, care s-a viralizat pe TikTok. 200 de grame din acest desert costă 50 de lei
21:33 - Alina Achim („România Renaște”): PNL dă o lege pentru un singur om – Iohannis. Românii sunt sătui să vadă această încercare aproape disperată a președintelui de a-și asigura o funcție după ce-și termină mandatul (VIDEO)
21:26 - Stelian Bujduveanu (PNL), despre legea prin care Klaus Iohannis ar putea fi ales senator: Această practică nu este doar în România. Experiența oamenilor care au servit țara trebuie să fie pusă în favoarea cetățenilor și pentru cetățeni (VIDEO)
21:17 - Care este diferența dintre roșiile românești și cele turcești. Românii consumă cele mai multe roșii de import din Turcia
20:57 - Ionuț Stroe (PNL), despre sprijinul UE pentru sinistrați: Sunt două tipuri de sprijin pe care Comisia Europeană le poate acorda României (VIDEO)
20:53 - Taximetriștii din Timișoara sunt la un pas de revoltă. „Dispeceratele au creat un adevărat cartel”