Adrian Cozma, despre cazul Spitalului Pantelimon: Eu mă mir cum de încă nu s-a sesizat CSM. E prima oară când prim-ministrul sugerează ce trebuie să facă procurorii într-o anumită anchetă (VIDEO)

Adrian Cozma, despre cazul Spitalului Pantelimon: Eu mă mir cum de încă nu s-a sesizat CSM. E prima oară când prim-ministrul sugerează ce trebuie să facă procurorii într-o anumită anchetă (VIDEO)
Adrian Cozma (PNL)

Deputatul Adrian Cozma, vicepreședinte PNL, a comentat cazul Spitalului „Sf. Pantelimon” din București, vineri, pe B1 TV, la „News Pass” cu Laura Chiriac, și consideră că declarațiile premierului Marcel Ciolacu ar fi trebuit să ducă la autosesizarea Consiliului Superior al Magistraturii, deoarece „e prima oară când prim-ministrul sugerează ce trebuie să facă procurorii într-o anumită anchetă”.

Adrian Cozma, pe B1 TV, despre cazul Spitalului Pantelimon: Declarațiile lui Marcel Ciolacu, inadmisibile

Întrebat despre eventuala candidatură a liderului PSD la alegerile prezidențiale, Adrian Cozma a spus: „De când e domnul Ciolacu prim-ministru, e un circ continuu. Ne anunță lucruri pe care le știm dinainte, cum este și tergiversarea asta sau anunțul, oricare dintre ele, de fapt, noi știam tot dinainte aceste lucruri, și le anunță cu mare pompă, cu mare fast”.

Liberalul a comentat și cazul Spitalului Pantelimon.

„Declarațiile domnului Ciolacu mi se par inadmisibile și mi se pare inadmisibilă ingerința pe care încearcă să o facă în justiție, dând sfaturi procurorilor, și celor de la DNA, și celor care acum se ocupă de ancheta de la «Sfântul Pantelimon». Pur și simplu le spune ce să facă. Eu mă mir cum de încă nu s-a sesizat CSM, pentru că un politician încearcă să influențeze o anchetă”, a continuat Adrian Cozma.

Adrian Cozma: E prima oară când prim-ministrul sugerează ce trebuie să facă procurorii într-o anumită anchetă

„Vreau să vă spun că m-am uitat un pic în istorie. E prima oară când prim-ministrul sugerează ce trebuie să facă procurorii într-o anumită anchetă. Asta s-a întâmplat ieri, prin declarațiile pe care le-a făcut domnul Marcel Ciolacu. Din punctul acesta de vedere, e foarte bine că urmează să își anunțe candidatura domnul Ciolacu pentru că așa pot să vadă toți românii cum o să arate un Președinte dictator, care face ce vrea cu justiția. Asta este de fapt atitudinea față de justiție”, a adăugat Adrian Cozma.

„Eu cred că ne aducem cu toții aminte de cel care a vrut să treacă Ordonanța 13 și ne aducem aminte de poziția pe care atunci românii au luat, acel spirit civic care atunci s-a inflamat pentru că un politician încerca să influențeze mersul justiției. Eu cred că asta se întâmplă”, a mai declarat deputatul.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`