Traficul feroviar, închis în județul Ilfov. Motivul pentru care două trenuri care circulau spre Constanța au fost blocate între stații

Traficul feroviar, închis în județul Ilfov. Motivul pentru care două trenuri care circulau spre Constanța au fost blocate între stații
Sursa Foto: Facebook/ CFR Călători

Compania Națională de Căi Ferate „CFR” SA a anunțat că traficul feroviar a fost închis temporar, marți după-amiaza, 6 august, între stațiile Pasărea și Brănești, pe firul I, din cauza unui deranjament înregistrat la sistemul de alimentare cu energie electrică a liniei de contact.

Două trenuri care circulau spre Constanța, blocate după ce traficul feroviar a fost închis

Pentru remedierea deranjamentului și repunerea sub tensiune a sistemului, personalul de specialitate al Regionalei CF București intervine cu drezina pantograf între cele două stații.

Trenul IR 1983 (Bucureşti Nord – Constanţa) a fost retras la ora 15:58 în staţia Pasărea şi reînscris în circulaţie, pe firul II, la ora 16:12.

Trenul R 8005 (Bucureşti Obor – Constanţa) staţionează, cu locomotiva defectă, în staţia Pasărea, garnitura urmând să fie reînscrisă în circulaţie după sosirea locomotivei de ajutor, scrie Agerpres.

Compania a mai transmis că trenurile circulă pe firul II între stațiile Pasărea și Brănești, până la înlocuirea, pe firul I, a linie de contact ruptă de vijelie.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`