Bianca Drăgușanu, destăinuiri neașteptate. Cum se simte mama acesteia atunci când citește ceva rău despre fiica ei: „Asta doare cel mai tare”

Bianca Drăgușanu, destăinuiri neașteptate. Cum se simte mama acesteia atunci când citește ceva rău despre fiica ei: „Asta doare cel mai tare”
Sursa foto: Instagram - @biancadragusanu18

Bianca Drăgușanu este fără doar și poate una dintre cele mai cunoscute persoane publice din România. Nu de mult, fosta prezentatoare de televiziune a făcut câteva destănuiri despre cum se simte familia ei atunci când blondina este pusă într-o lumină nefavorabilă.

Familia Biancăi Drăgușanu suferă din cauza notorietății sale

Bianca Drăgușanu a învățat să nu mai pună la suflet atât de mult ceea ce se scrie despre ea, însă familia ei pare că suferă din cauza notorietății sale. Cea mai afectată persoană din viața Biancăi este chiar mama ei, care se simte „desfigurată” atunci când apar informații care o pun pe fiica ei într-o lumină nefavorabilă.

„Asta doare cel mai tare. Mama. când citește ceva rău despre mine, este desfigurată. Eu nu sufăr de ceea ce scrie, eu sufăr când o văd pe ea că suferă. Eu nu sufăr că oamenii dau cu hate, eu sufăr că văd că suferă copilul meu datorită unor oameni care dau cu hate. Mama fetiței, mama nu știu cui, ce se întâmplă la școală. Sunt prea puternică să mă las afectată de niște vorbe ale unor oameni care nu mă cunosc.

Cine sunteți voi să mă judecați pe mine? De ce mă judecați voi pe mine? Voi aveți o viață perfectă? Întotdeauna păcătosul aruncă primul cu piatra. Pe mine nu asta mă doare. Mă doare când o văd pe mama transformată la față, mă doare când văd copilul meu că vine și îmi spune că s-a făcut o nedreptate. Se face o chestie din asta în care eu sunt afectată și nu prea știu cum să o gestionez”, a spus Bianca Drăgușanu, potrivit VIVA.

Bianca Drăgușanu a fost la audieri într-un dosar de evaziune fiscală

În luna iulie, Bianca Drăgușanu a fost acuzată că vindea haine din Turcia ca fiind de lux, fără să plătească vreo taxă la stat. În acest caz, autoritățile au făcut și percheziții.

„Polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice – Sector 4 pun în aplicare 6 mandate de percheziție domiciliară și patru mandate de aducere”, au anunțat pe atunci reprezentanții Poliției Capitalei.

Vedeta a fost acuzată de evaziune fiscală, după ce ar fi omis să „evidențieze în documentele contabile și să declare la organele fiscale venituri în valoare de peste 2.400.000 de lei, provenite din comercializarea de articole vestimentare de lux”.

„Am fost strict imaginea acestei societăți. Nu am avut nicio implicare în desfășurarea activității acesteia”, a declarat Bianca Drăgușanu, după ce a fost acuzată de evaziune fiscală.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:56 - Un accident grav de circulație a avut loc joi seară în Cluj. Cinci tineri, printre care o adolescentă de 15 ani, au fost transportați la spital
23:53 - Ursula von der Leyen a anunțat un ajutor de 10 miliarde de euro pentru ţările afectate de inundaţii
23:37 - Rareș Bogdan, despre amendamentul care-l ajută pe Iohannis să candideze la parlamentare: Nu lăsăm pe nimeni în urmă. Ne respectăm președinții de partid și de țară. Privim spre viitor
23:27 - Țara din Europa care va limita folosirea limbii ruse. Nu va mai putea fi folosită la locurile de muncă sau pe bancomate
23:14 - Cum a scăpat Mario Iorgulescu de pedeapsa de 13 ani și 8 luni de închisoare. Motivare: Nu a intenționat să omoare pe cineva / Opinia separată a unui judecător: Tânărul era beat, drogat, conducea cu viteză excesivă, a trecut pe roșu
23:00 - Cât costă o vacanță de șapte zile, la un hotel all inclusive în prima vacanță a elevilor. Unele destinații deja nu mai au locuri
22:39 - Bogdan Paraschiv (Partida Romilor): Am auzit încă de acum 6 – 7 luni că e posibil ca Iohannis să candideze la parlamentare (VIDEO)
22:33 - Momente de groază la bordul unui avion. În timpul zborului, pasagerii au început să „sângereze din gură și din urechi”
22:07 - Diana Buzoianu (USR) acuză PNL de ipocrizie în relația cu Nicușor Dan: L-au atacat atâtea luni și acum îl caută. Teatru ieftin pentru voturi (VIDEO)
22:02 - Țuțuianu: Iohannis a tot căutat un loc de muncă bun și cald, după ieșirea din mandat. Probabil candidatura lui la Senat e susținută de Ciucă pentru un fel de întoarcere a unor servicii pe care i le-a făcut președintele în ultimii ani (VIDEO)