FCSB își cunoaște posibila adversară din play-off-ul Ligii Campionilor. Roș-albaștrii ar putea da peste un român

FCSB își cunoaște posibila adversară din play-off-ul Ligii Campionilor. Roș-albaștrii ar putea da peste un român
Sursa foto: Hepta.ro / SportPictures / SPORT PICTURES

FCSB se pregătește pentru prima manșă a disputei cu Sparta Praga din turul 3 preliminar al Ligii Campionilor, iar luni și-a aflat adversara posibilă din play-off.

Ar putea da peste PAOK în play-off-ul Ligii Campionilor

Dacă va trece de Sparta Praga, FCSB o va întâlni în play-off-ul pentru Liga Campionilor pe câștigătoarea duelului dintre Malmo și PAOK. Prima manșă se joacă marți, de la 20, în Suedia.

PAOK, campioana en-titre a Greciei, este antrenată de Răzvan Lucescu. În sezonul trecut a jucat în grupele Conference League și s-a oprit în faza sferturilor de finală, după o dublă înfrângere cu formația belgiană Club Brugge.

FCSB o întâlnește pe Sparta Praga în turul 3 preliminar

Campioana României joacă prima manșă în Cehia, marți, de la ora 21. Sparta Praga a jucat o singură dublă pentru a ajunge în această fază, trecând cu o dublă victorie de irlandezii de la Shamrock Rovers.

FCSB a înregistrat trei victorii și o remiză în aceste preliminarii. După două succese clare cu Virtus (7-1 în San Marino, respectiv 4-0 la București), „roș-albaștrii” au avut ceva mai multe emoții cu Maccabi Tel Aviv (1-1 acasă, respectiv 1-0 în Ungaria). Golul izbăvitor a fost marcat în prelungirile returului de la Budapesta.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
20:24 - Nicolae Ciucă: Românii vor avea grijă, cum au avut de fiecare dată în alegeri, să nu lase puterea într-un singur loc. Nu vrem să avem din nou PSD-ul la toate butoanele
20:15 - Vlad Gherman s-a tuns la zero! Actorul urmează să ajungă pe mâna medicilor pentru o nouă intervenție: „Fraților, am emoții …” (VIDEO)
20:06 - „Nu voiam să risc”. Grija pentru Prințesa Kate l-a făcut pe Prințul William să lipsească de la Jocurile Olimpice
19:58 - Produse românești într-una din cele mai scumpe țări din Europa. La ce prețuri se vând (VIDEO)
19:47 - Una dintre fostele fabrici gigant din România, lăsată în paragină. Ce se va întâmpla cu terenul pe care a fost construită fabrica
19:45 - Metoda folosită de doi hoți ca să intre în casele oamenilor. O victimă are 95 de ani
19:39 - Nelu Tătaru, despre neînțelegerile dintre PNL și PSD: În acest moment, este un Guvern de coaliție, care își face treaba (VIDEO)
19:37 - Produsele care nu se mai vând la liber în farmaciile de profil. Decizia luată după ce s-au produs mai multe tragedii
19:25 - Bărbat arestat pentru trafic de cocaină și canabis, după un flagrant. Cum adusese drogurile în țară
19:16 - Șeful Direcției Judecători din Inspecția Judiciară se pensionează după 15 ani în sistem, în loc de 25. Dimitriu (USR): Vina aparține în mare măsură și PSD-PNL, care au dat o astfel de legislație, care să permită judecătorilor să facă astfel de abuzuri (VIDEO)