Ce a pățit un turist din Vama Veche, care a comandat o porție de pește la o terasă. „Scrumbie după 237 de ani în Vaslui”

Ce a pățit un turist din Vama Veche, care a comandat o porție de pește la o terasă. „Scrumbie după 237 de ani în Vaslui”
Sursă foto: Facebook

În sezonul cald, mii de turiști români aleg să-și petreacă concediul pe litoralul mării negre. Însă, pentru câteva zile de concediu aceștia trebuie să scoată din buzunare o avere pentru servicii precum, cazare sau masă. Deși prețurile la mâncare sunt piperate, iar turiștii fac eforturi financiare pentru a-și permite să mănânce chiar și la autoserviri, calitatea preparatelor lasă de dorit uneori. În această situație a fost un turist din Vama Veche, care a comandat o porție de pește și a fost șocat de ce a primit.

Porția de pește părea că ar fi fost resturile unui alt client

Indiferent de prețurile exagerate la serivcii sau de caniculă, litoralul românesc rămâne una dintre destinațiile preferate ale turiștilor. Un turist care a vrut să se bucure de câteva zile de concediu în Vama Veche a avut parte de o surpriză neplăcută, potrivit click.ro. 

Turistul a comandat la un local o porție de pește la grătar, însă ceea ce i s-a adus părea provenit din resturi de la un alt client, pe care angajații cherhanalei le-au folosit în loc de a pregăti o altă porție.

Postarea a strâns mii de like-uri

Turistul a postat o poză cu peștele cu care a fost servit, iar postarea sa a strâns mii de like-uri și reacții. Alături de poza postată pe Facebook, acesta a scris „It ain`t much, but at least it`s expensive”, adică „Nu e mult, dar măcar e scump.”. Acesta a mai spus că că a primit „păstrăv de Temu”, sau „scrumbie după 237 de ani în Vaslui”.

Și alți turiști s-au plâns despre serviciile terasei din Vama Veche, cât și de prețurile ridicate de pe litoral, în general. Unii internauți chiar au recomandat alte localuri din zonă.

Turiștii plătesc sute de lei pentru o masă la litoral

Această situație nu este singura care a provocat revoltă în mediul online. Un alt român a povestit că la o terasă locală a plătit 629 de lei pentru un prânz, 19 lei pentru o banală salată de varză, cât și alți 19 lei pentru o sticlă de apă minerală de 750 ml.

Paul Anghel, directorul general în cadrul Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC), a vorbit recent despre faptul că prețul unei sticle de apă poate sări de la 2,5 lei tocmai la 16 lei, pe litoral.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:56 - Un accident grav de circulație a avut loc joi seară în Cluj. Cinci tineri, printre care o adolescentă de 15 ani, au fost transportați la spital
23:53 - Ursula von der Leyen a anunțat un ajutor de 10 miliarde de euro pentru ţările afectate de inundaţii
23:37 - Rareș Bogdan, despre amendamentul care-l ajută pe Iohannis să candideze la parlamentare: Nu lăsăm pe nimeni în urmă. Ne respectăm președinții de partid și de țară. Privim spre viitor
23:27 - Țara din Europa care va limita folosirea limbii ruse. Nu va mai putea fi folosită la locurile de muncă sau pe bancomate
23:14 - Cum a scăpat Mario Iorgulescu de pedeapsa de 13 ani și 8 luni de închisoare. Motivare: Nu a intenționat să omoare pe cineva / Opinia separată a unui judecător: Tânărul era beat, drogat, conducea cu viteză excesivă, a trecut pe roșu
23:00 - Cât costă o vacanță de șapte zile, la un hotel all inclusive în prima vacanță a elevilor. Unele destinații deja nu mai au locuri
22:39 - Bogdan Paraschiv (Partida Romilor): Am auzit încă de acum 6 – 7 luni că e posibil ca Iohannis să candideze la parlamentare (VIDEO)
22:33 - Momente de groază la bordul unui avion. În timpul zborului, pasagerii au început să „sângereze din gură și din urechi”
22:07 - Diana Buzoianu (USR) acuză PNL de ipocrizie în relația cu Nicușor Dan: L-au atacat atâtea luni și acum îl caută. Teatru ieftin pentru voturi (VIDEO)
22:02 - Țuțuianu: Iohannis a tot căutat un loc de muncă bun și cald, după ieșirea din mandat. Probabil candidatura lui la Senat e susținută de Ciucă pentru un fel de întoarcere a unor servicii pe care i le-a făcut președintele în ultimii ani (VIDEO)