O coloană de mașini de 2 km s-a format pe autostrada București – Pitești în zona Ciorogârla / Se circulă pe o singură bandă după ce cinci mașini au fost implicate într-un accident

O coloană de mașini de 2 km s-a format pe autostrada București – Pitești în zona Ciorogârla / Se circulă pe o singură bandă după ce cinci mașini au fost implicate într-un accident

Trafic blocat pe autostrada București – Pitești în zona Ciorogârla, după ce cinci mașini au fost implicate într-un accident.

S-a format o coloană de mașini de 2 km, în condițiile în care se circulă pe o singură bandă pe sensul spre Pitești, potrivit G4media.

În urma accidentului, 2 autoturisme sunt imobilizate pe banda nr. 2, celelalte 3 fiind extrase pe banda de urgență.

Traficul rutier se desfășoară doar pe banda nr. 1, fiind formată coloană de autovehicule de aproximativ 2 kilometri.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
16:17 - Gigi Becali, scandalizat după ce Luțu i-a arătat Instagramul: „Când am văzut femei, femei, femei, i-am zis ‘Du-te, bă, de aici!’ și i-am aruncat telefonul”
16:08 - Newsweek: Cine e vicecampionul olimpic la tir ce a devenit solist de operă? Depresia l-a făcut să piardă aurul
16:06 - Barbecue uriaș organizat în ultima zi a Regelui Charles și a Reginei Camilla în Australia. A fost prima călătorie în străinătate a monarhului britanic de lungă durată după diagnosticarea cu cancer
15:57 - SUA ar fi împiedicat un atac armat în Ungaria. Șase tineri reținuți în fața unui bar din Budapesta
15:44 - Marian Rasaliu: Exclus ca PSD să aibă o relație preelectorală cu AUR-ul lui George Simion. Am convingerea că, arătând așa sondajele, Marcel Ciolacu va câștiga inclusiv turul 2 (VIDEO)
15:39 - Zece tone de deșeuri urmau să fie arse ilegal într-o comună din Dâmbovița. Autoritățile au aplicat operațiunea Jupiter
15:39 - Daniel Fenechiu: Marcel Ciolacu a pierdut foarte multe procente. În contextul în care îi dă voturi lui Simion, e posibil să avem o finală Ciucă – Simion (VIDEO)
15:36 - Tehnologii pentru sănătate și relaxare: Descoperă noile tendințe
15:34 - Învățare prin joacă: folosește jocurile pentru copii și picturile pe numere ca instrumente educative
15:16 - Ce s-a întâmplat, de fapt, între Mihai Gainușă și Anca Țurcașiu, la Asia Express. Oana Paraschiv nu s-a mai abținut și a răbufnit: „Aici a greșit-o”