Aerosmith a anulat turneul de adio din cauza problemelor de sănătate ale solistului Steven Tyler

Aerosmith a anulat turneul de adio din cauza problemelor de sănătate ale solistului Steven Tyler
New York, NY - Aerosmith poses on the pink carpet at the 2018 MTV VMA's at Radio City Music Hall in New York. Pictured: Aerosmith, Steven Tyler, Joe Perry, Joey Kramer BACKGRID USA 20 AUGUST 2018 USA: +1 310 798 9111 / [email protected] UK: +44 208 344 2007 / [email protected] *UK Clients - Pictures Containing Children Please Pixelate Face Prior To Publication*

Aerosmith a anunțat anularea turneului de adio din SUA. Membrii trupei au dezvăluit că au luat această decizie deoarece solistul Steven Tyler nu și-a revenit complet după o leziune la corzile vocale suferită în urmă cu aproximativ un an. Incidentul a avut loc în timpul unui spectacol, a provocat sângerări și a necesitat o lungă perioadă de recuperare.

Anunțul anulării turneului a fost descris de membrii trupei ca fiind „o decizie sfâșietoare și dificilă, dar necesară”. Aerosmith a exprimat regretul profund că nu pot continua turneul și au transmis că vor returna banii pentru biletele vândute.

Turneul de adio al Aerosmith, „Peace Out”,  a marcat doar trei concerte

Turneul de adio al Aerosmith, „Peace Out”, a fost anunțat în mai 2023, promițând 40 de spectacole în America de Nord și o experiență inegalabilă pentru fanii trupei. Trupa a reușit să susțină doar trei concerte înainte de a fi nevoită să amâne și ulterior să anuleze restul datelor din cauza problemelor medicale ale lui Steven Tyler. Formația planificase inițial să reia turneul în septembrie, după o perioadă de recuperare, însă recuperarea nu a avansat conform așteptărilor.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`