Un englez a comandat 4 mici la Terasa Obor din București și a rămas uimit: „Wow! Chiar merg împreună”

Un englez a comandat 4 mici la Terasa Obor din București și a rămas uimit: „Wow! Chiar merg împreună”
Foto: Captura video YT

Un englez a comandat 4 mici la Terasa Obor din București, apoi s-a așezat să îi savureze. Desigur, s-a filmat în timp ce mânca la terasă și și-a spus opinia referitoare la preparat. Din meniu n-au lipsit nici berea rece, muștarul și pâinea.

Englezul s-a dus în cel mai celebru loc de mâncat mici din București

Se știe, deja, faptul că mulți străini ne vizitează țara pentru a-i descoperi nu doar comorile socio-culturale, ci și diverse preparate culinare. De data aceasta, un englez a savurat câțiva mici la o celebră terasă din Capitală. Reacția a fost pe măsură: s-a arătat încântat de preparatul pe care l-a servit alături de o bere rece.

„Încerc cel mai popular preparat românesc, adică micii. Și mi s-a recomandat să îl încerc din acest loc popular (n.r. Terasa Obor din București).

E drăguț, se aude muzica. (…) Toată lumea mi-a spus să îi încerc. Ce sunt? Un amestec de vită și porc, care se servește cu muștar, pâine și, evident, o bere românească. Hai să-i încercăm!”, a spus englezul.

Ce reacție a avut englezul, după ce a mâncat mici la Terasa Obor din București

Englezul a început să savureze meniul cu mici pe care l-a comandat la Terasa Obor din București. Bărbatul a rămas uimit de gustul delicios al preparatului. A comandat și o bere rece, susținând că o astfel de combinație culinară este tocmai perfectă.

Apoi, i-au fost aduse și două scobitori, pentru a mânca „corect românește”, așa cum a precizat el. I-a fost recomandat să ajungă la terasa respectivă din București, iar tânărul s-a arătat bucuros în fața meniului pe care l-a comandat, arată CanCan.

„Are carnea suculentă, apoi o înmoi în muștar. Wow! Chiar merg împreună (n.r. ingredientele). Am uitat să folosesc scobitoarea, așa că a venit un bărbat să îmi aducă două scobitori. Așa că ăsta este modul corect românesc (n.r. de a mânca mici).

Ar trebui să încerc cu pâine. E proaspătă, pun micul așa, îl înmoi în muștar. Pentru prima oară o să încerc și berea românească. E bună, rece, răcoritoare. Asta e o combinație bună, perfectă”, a mai spus englezul.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`