Noi dezvăluiri despre primarul din Câmpia Turzii, acuzat că cere favoruri sexuale și bani pentru un loc de muncă: „A transformat primăria în bordel”

Noi dezvăluiri despre primarul din Câmpia Turzii, acuzat că cere favoruri sexuale și bani pentru un loc de muncă: „A transformat primăria în bordel”
Sursa foto: Dorin Nicolae Lojigan / Facebook

Dorin Nicolae Lojigan (PNL), primarul din Câmpia Turzii, e în vizorul DNA după ce ar fi cerut bani și favoruri sexuale pentru a face angajări în primărie. „A transformat primăria într-un bordel”, a spus unul dintre localnici.

Contextul în care s-a autosesizat DNA în cazul lui Lojigan

Procurorii s-au autosesizat după ce o fostă angajată din primărie a susținut, într-un live pe Facebook, că primarul i-a cerut favoruri sexuale după ce a fost angajată în instituție printr-un aranjament. Ea a recunoscut că a luat postul pentru că a primit răspunsurile la întrebările din concurs.

Marți, procurorii DNA au făcut percheziții și au ridicat mai multe documente. De asemenea, au fost ridicate laptopul și telefonul edilului pentru a fi făcute percheziții informatice.

Până acum, DNA nu a anunțat nimic oficial despre acest caz. În schimb, Dorin Nicolae Lojigan a scris pe Facebook că procurorii au făcut percheziții și că cercetarea lor este o cercetare in rem, adică cu privire la faptă și nu la persoană.

Localnicii din Câmpia Turzii, supărați pe primar

„Ne-am uitat pe rețelele de socializare și arată că primarul e anchetat în ceva dosare de corupție. A transformat primăria într-un bordel”, a spus unul dintre localnici, citat de Antena 3 CNN.

Iar un altul a susținut că la primărie se percepe comision pentru orice contract.

„S-au făcut angajări pe pile, pe bani, pe tot. A luat pe mulți cu bani, știu multe, multe știu de el. Ăsta nu merită să fie primarul orașului la câte a făcut aici. Tot a stricat în Câmpia Turzii”, a spus un alt localnic.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`