Microsoft a căzut din nou: Utilizatorii raportează probleme cu Outlook sau cu jocul Minecraft

Microsoft a căzut din nou: Utilizatorii raportează probleme cu Outlook sau cu jocul Minecraft
Foto simbol: Pixabay

Gigantul tehnologic Microsoft și-a cerut scuze după ce mii de oameni din întreaga lume au raportat probleme cu produsele sale, de la serviciul de e-mail Outlook până la jocul de succes Minecraft, potrivit BBC.

Downdetector, care urmărește site-urile web, a arătat că mii de utilizatori au raportat probleme marți după-amiază.

Incidentul are loc la mai puțin de două săptămâni după ce o întrerupere majoră a sistemului IT la nivel mondial a lăsat peste opt milioane de computere care foloseau sisteme Microsoft inaccesibile, având impact asupra asistenței medicale și a călătoriilor, după o actualizare de software defectuoasă a companiei de securitate cibernetică CrowdStrike.

Microsoft a declarat că a implementat o remediere a problemei care „arată o îmbunătățire” și că va monitoriza situația „pentru a asigura o recuperare completă”.

Gigantul tehnologic a declarat anterior că „investiga rapoartele privind problemele de conectare la serviciile Microsoft la nivel global”.

„Ne cerem scuze sincer pentru inconvenient”, a spus într-o postare pe X, fosta Twitter.

„Experții noștri investighează în prezent situația pentru a o rezolva cât mai curând posibil”.

Întreruperea pare să fi afectat și alte servicii care se bazează pe platformele Microsoft, Cambridge Water printre cele afectate.

„Din cauza problemelor la nivel mondial cu Microsoft Azure, o problemă cu site-ul nostru web afectează mai multe servicii, inclusiv MyAccount și PayNow”, se spune într-o postare pe X.

Serviciul HM Courts and Tribunals – care este responsabil de administrarea instanțelor și tribunalelor penale, civile și de familie din Anglia și Țara Galilor – a declarat că este la curent cu problemele cu „mai multe servicii online”.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
16:17 - Gigi Becali, scandalizat după ce Luțu i-a arătat Instagramul: „Când am văzut femei, femei, femei, i-am zis ‘Du-te, bă, de aici!’ și i-am aruncat telefonul”
16:08 - Newsweek: Cine e vicecampionul olimpic la tir ce a devenit solist de operă? Depresia l-a făcut să piardă aurul
16:06 - Barbecue uriaș organizat în ultima zi a Regelui Charles și a Reginei Camilla în Australia. A fost prima călătorie în străinătate a monarhului britanic de lungă durată după diagnosticarea cu cancer
15:57 - SUA ar fi împiedicat un atac armat în Ungaria. Șase tineri reținuți în fața unui bar din Budapesta
15:44 - Marian Rasaliu: Exclus ca PSD să aibă o relație preelectorală cu AUR-ul lui George Simion. Am convingerea că, arătând așa sondajele, Marcel Ciolacu va câștiga inclusiv turul 2 (VIDEO)
15:39 - Zece tone de deșeuri urmau să fie arse ilegal într-o comună din Dâmbovița. Autoritățile au aplicat operațiunea Jupiter
15:39 - Daniel Fenechiu: Marcel Ciolacu a pierdut foarte multe procente. În contextul în care îi dă voturi lui Simion, e posibil să avem o finală Ciucă – Simion (VIDEO)
15:36 - Tehnologii pentru sănătate și relaxare: Descoperă noile tendințe
15:34 - Învățare prin joacă: folosește jocurile pentru copii și picturile pe numere ca instrumente educative
15:16 - Ce s-a întâmplat, de fapt, între Mihai Gainușă și Anca Țurcașiu, la Asia Express. Oana Paraschiv nu s-a mai abținut și a răbufnit: „Aici a greșit-o”