Nelu Cortea, cel mai bun prieten al lui Cătălin Bordea, reacție după dezvăluirile Liviei Eftimie: „E victimă pentru simplul fapt că s-a plictisit și i s-au aprins călcâiele după altul”

Nelu Cortea, cel mai bun prieten al lui Cătălin Bordea, reacție după dezvăluirile Liviei Eftimie: „E victimă pentru simplul fapt că s-a plictisit și i s-au aprins călcâiele după altul”
Sursa Foto: Instagram/ @bordeacatalin

La un an de la divorțul cu scandal de Cătălin Bordea, Livia Eftimie a vorbit public pentru prima oară despre căsnicia cu acesta. Ea a povestit că au avut probleme de când a început să se ocupe aproape complet de organizarea spectacolelor de stand-up ale lui Bordea. După mulți ani în care a gestionat totul, a început să aibă probleme de sănătate, pe care, spune ea, Bordea le-a ignorat.

Însă, Nelu Cortea, cel mai bun prieten al lui Cătălin Bordea, o contrazice: „N-ai fost lasata ‘singura’ Livia. Toti am incercat sa te ajutam. Dar tu aveai alte planuri”.

El a mai acuzat-o pe Livia că pozează în victimă „pentru simplul fapt că s-a plictisit și i s-au aprins călcâiele după altul”.

Nelu Cortea, dezlănțuit împotriva Liviei Eftimie

Într-o postare pe Facebook, Nelu Cortea a dat mai multe exemple de greșeli pe care le-ar fi făcut Livia Eftimie în relație și a vorbit despre cât de mult a suferit Cătălin Bordea din cauza ei.

„N-ai fost lasata ‘singura’ Livia. Toti am incercat sa te ajutam. Dar tu aveai alte planuri.

E foarte interesant cum o femeie care a primit tot ce a vrut, a fost lasata sa decida felul in care sa isi traiasca viata si relatia de cuplu, a fost iubita orbeste, a fost sustinuta si i s-a oferit ajutorul ori de cate ori a fost nevoie, acum e victima, pentru simplul fapt ca s-a plictisit si i s-au aprins calcaiele dupa altul.

Are impresia ca daca partenerul e plecat in turneu sau la filmari, si ea are de rezolvat cateva lucruri acasa, e ‘singura’, dar baiatul ala care sta in fata miilor de oameni, ca sa iti sustina stilul de viata Balenciagan, nu e tot ‘singur’ pe scena?

De ce nu zice de toti anii in care el a incercat sa o ajute, a rugat-o sa mearga la terapie impreuna, si ea a renuntat dupa o singura sedinta? De ce nu zice de craciunul in care el a stat singur cu un braduletz in masina, ca sa mearga sa o inveseleasca in timp ce ea era in ‘maracini’?

De ce nu zice de momentul in care l-a facut sa se simta ca ultimul om pentru simplul fapt ca nu a vrut sa mearga la o emisiune la care trebuia sa fie plecat 5 luni de acasa, si n-a vrut sa te lase singura? Sau ca a vrut sa plece cu ea in America, dar tot ea a refuzat, si a preferat sa ramana ‘singura’ (multzam pentru asta).

In schimb pot sa va zic eu de drumurile inspre showuri, cand il vedeam pe Catalin plangand in hohote, neputincios, nestiind ce sa faca ca sa ii fie ei bine. Care nu voia sa mearga acasa, pentru ca stia ca ea nu e acolo.

Care a facut, si face terapie, ca sa isi revina dupa trauma si gaura lasata de o femeie care isi traia ‘viata de proba’.

Ea si-a incercat-o acu cateva luni cu ‘femeia la cratita’ (nu cred ca a gatit de 2 ori in aia 11 ani), acu si-o incearca cu victima de ‘femeie simpla’ care e manager la un artist pe care nu il mai cumpara nimeni pentru ca tot ea i-a distrus cariera.

E simplu sa minti singur, in fata camerei, fara sa iti puna nimeni intrebari. Dar vezi ca suntem multi care stim adevarul.

P.S. chiar am tinut la tine, mi-ai botezat copilul, am tacut pana acum, dar nu pot sa te las sa iti bati joc in continuare de un om al carui cel mai mare pacat a fost ca te-a iubit”, a scris Nelu Cortea, pe Facebook.

Ce a spus Livia Eftimie despre relația cu Cătălin Bordea

Reacția sa vine după ce Livia a prezentat propria versiune asupra căsniciei cu Cătălin Bordea și problemelor lor de cuplu.

„În 2012 l-am cunoscut pe Cătălin. De la început m-am învățat să fac totul singură pentru că nu aveam niciun fel de suport din partea lui. Am considerat că el trebuie să-și vadă de show-urile lui, iar eu să ținut restul. (…)

La un moment dat am obosit. Am început să am probleme de sănătate, veștile de la medici nu erau deloc bune. Am avut un șoc care m-a transformat destul de tare și m-a îndepărtat destul de tare de el, atunci cred că a fost începutul sfârșitului – în 2020 sau 2021. Nici atunci nu am primit susținerea și suportul emoțional de care aveam nevoie. Problemele lui erau mai importate decât ceea ce aș fi putut eu să am.

Mi se vorbea de atacuri cerebrale, de cancere etc. Am tot tras semnale de alarmă că aș avea nevoie de un om pe care mă pot baza, că nu pot să le duc singură pe toate. Am mințit că le pot duce eu, am plâns de multe ori singură, atacuri de panică, depresie constantă, lucruri pe care le-am dus singură – în toți acești 11 ani. Am cerut ajutorul constant, poate nu în fiecare zi, dar l-am cerut, spunând că am nevoie de un om pe care mă pot baza”, a povestit Livia Eftimie, pe Instagram.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
13:42 - Nicolae Ciucă: Dorința PSD este să intre și liderul AUR în turul 2. Este și dorința Rusiei, motiv pentru care consider că cetățenii României trebuie să fie cât se poate de atenți (VIDEO)
13:28 - Speciile de animale care nu vor mai putea fi ucise începând cu 2027. A fost aprobat proiectul de lege
13:28 - Decizie: Toate companiile de petrol, gaze și carburanți să plătească din 2025 impozit de 0,5% din cifra de afaceri. Inclusiv firmele mici
13:22 - Nicolae Ciucă: Ciprian Ciucu, o revelație a alegerilor locale din București. A demonstrat că este un primar al cetățenilor și merită să fie alături de Emil Boc și Ilie Bolojan în primii cei mai buni edili ai PNL (VIDEO)
13:12 - Ciprian Ciucu, despre investițiile Primăriei Sector 6 în Educație: „Va fi construit cel mai important și cel mai fain colegiu tehnic din țară – și asta vă promit – la PTTR” (VIDEO)
12:59 - Un român a amenințat că aruncă un bloc în aer, în Italia: „Nu-mi găsesc un loc de muncă și m-a părăsit soția”
12:52 - Blinken a ajuns în Israel, pentru discuțiile de încetare a focului din Gaza, a 11-a oară după ce a început războiul
12:45 - Alexandru Dimitriu îl acuză pe Piedone de abuz în serviciu la Primăria Sectorului 5: „100 de milioane de lei sunt date prin achiziții directe” (VIDEO)
12:26 - Nicolai Tand și Sorin Brotnei riscă șapte ani de închisoare în Indonezia. Ce infracțiune gravă au comis participanții la Asia Express
12:24 - Ciprian Ciucu, la învestirea pentru un nou mandat de primar al Sectorului 6: Le mulțumesc cetățenilor și consilierilor locali / Am recuperat undeva spre 40 de hectare de spații verzi, pe care le-am redat comunității (VIDEO)