Lucian Lungoci (PSD), despre alegerile prezidențiale: Eu aș putea miza pe faptul că Marcel Ciolacu va fi candidatul nostru (VIDEO)

Lucian Lungoci (PSD), despre alegerile prezidențiale: Eu aș putea miza pe faptul că Marcel Ciolacu va fi candidatul nostru (VIDEO)
Sursa foto: ziuaconstanta.ro

Deputatul PSD, Lucian Lungoci, a comentat în emisiunea News Pass, moderată de Laura Chiriac, pe B1 TV, ultimul sondaj apărut, cu privire la intențiile românilor de a vota la alegerile prezidențiale din acest an.

Cum ar vota românii la alegerile prezidențiale, conform ultimului sondaj apărut

Conform sondajului CURS, realizat în perioada 18 – 26 iulie, Marcel Ciolacu este cotat cu 31% în intențiile de vot pentru prezidențiale, urmat de Nicolae Ciucă, cu 19%, Mircea Geoană şi George Simion sunt la egalitate cu 15%, Elena Lasconi (Alianţa Dreapta Unită) – 12%, Diana Şoşoacă (SOS) – 4% și un candidat UDMR – 3%.

“Nu mă mai raportez la acel sondaj, mă raportez la rezultatul de la recentele alegeri prin care am trecut, unde Partidul Social Democrat, dacă nu greșesc și nu cred că greșesc, a avut peste 30 %, 33 %.

Acesta a fost scorul național obținut de PSD.

Cu acest scor nu ai cum să nu prinzi finala, nu se poate să nu te califici în finală. Deci ca să eliminăm această teorie, că un candidat al PSD nu poate prinde finala”, a precizat Lungoci.

„Avem Congresul Partidului Social Democrat, unde vom desemna candidatul”

Lucian Lungoci a fost întrebat cine va intra în finala de la prezidențiale din partea PSD.

“Din punctul meu de vedere, premierul Marcel Ciolacu, președintele Partidului Social Democrat”.

Lungoci a fost chestionat dacă vrea și premierul acest lucru.

“Eu cred că mai avem de așteptat nici 20 de zile, 3 săptămâni. Avem Congresul Partidului Social Democrat, unde vom desemna candidatul.

Eu aș putea miza pe faptul că, să spunem așa, un pariu, că candidatul nostru va fi domnul Marcel Ciolacu.”

Urmăriți B1TV.ro și pe
`