Felix Cozma (PSD), despre prezidențiale: Democratic, statutar, o să ne alegem candidatul în 24 august. Poate vor fi mai mulți care doresc să își prezinte opțiunea de candidatură (VIDEO)

Felix Cozma (PSD), despre prezidențiale: Democratic, statutar, o să ne alegem candidatul în 24 august. Poate vor fi mai mulți care doresc să își prezinte opțiunea de candidatură (VIDEO)
Sursa foto: Facebook

Felix Cozma (PSD), șeful Agenției Naționale a Funcționarilor Publici (ANFP) a comentat în emisiunea Politica Zilei, moderată de Ioana Constantin, pe B1 TV, ultimul sondaj apărut cu privire la intențiile românilor de a vota la alegerile prezidențiale din acest an și a vorbit și despre candidatul din partea PSD la aceste alegeri.

Cozma a precizat că PSD o să-și aleagă candidatul, democratic, statutar, pe data de 24 august, la congres.

Cum ar vota românii la alegerile prezidențiale, conform ultimului sondaj apărut

Conform sondajului CURS, realizat în perioada 18 – 26 iulie, Marcel Ciolacu este cotat cu 31% în intențiile de vot pentru prezidențiale, urmat de Nicolae Ciucă, cu 19%, Mircea Geoană şi George Simion sunt la egalitate cu 15%, Elena Lasconi (Alianţa Dreapta Unită) – 12%, Diana Şoşoacă (SOS) – 4% și un candidat UDMR – 3%.

„Din toată discuția de 20 % și ceva a AUR-ului, s-a ales praful”

Șeful ANFP a fost întrebat dacă până la urmă Marcel Ciolacu va candida sau nu la alegeirle prezidențiale.

“Avem congrest în 24 august, în momentul de față facem alegeri în filiale județene și noi, la Bihor, o să avem săptămâna viitoare, în data de 8. Democratic, statutar, așa cum spune și statutul, și regulile interne, și cutumele, o să ne alegem candidatul în 24 august. Poate vor fi mai mulți candidați care doresc să își prezinte opțiunea de candidatură.

(…) Dacă stăm să ne uităm puțin la acest sondaj, la fel ca și la altele, vom regăsi, practic, o poză la zi raportat la cum arată în momentul de față, ca și configurație politică, țara. Sunt rezultatele de la locale, cele de la parlamentare, dacă facem o medie, suntem acolo. Ce mă miră pe mine, e diferența aceea mică între Alianța Dreapta Unită și Aur. E o diferență mică. Cu toată vânzarea de apartamente și ce promisiuni or mai fi ale lui George Simion, se pare că românii, totuși, văd, înțeleg și își dau seama că nu e …

E o distanță mică, din toată discuția de 20 % și ceva a AUR-ului, s-a ales praful. Asta e ideea”, a precizat Felix Cozma.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`