Oana Roman s-a certat cu angajații unui hotel de lux de pe litoral. „Iată un limbaj al unui «domn» care lucrează la recepția unui hotel de lux”

Oana Roman s-a certat cu angajații unui hotel de lux de pe litoral. „Iată un limbaj al unui «domn» care lucrează la recepția unui hotel de lux”
Sursa Foto: Instagram/ @oanaromanelisei

După ce s-a arătat nemulțumită de comportamentul unui turist la o terasă pe litoral, Oana Roman a fost deranjată din nou în concediul ei de pe malul mării. Zilele acestea, vedeta s-a bucurat de o vacanță la mare alături de fiica ei, Isabela, dar și de câțiva prieteni apropiați.

Vedeta s-a plâns de comportamentul unui angajat la hotelul unde era cazată

Recent, fiica fostului premier a fost implicată într-un nou scandal. Aceasta s-a plâns de comportamentul unui angajat la hotelul unde era cazată alături de fiica sa, Isabela. Mai exact, toată situația a fost declanșată de Isabela, care ar fi intrat în hotel fără mama ei, moment în care angajatul a răbufnit, potrivit click.ro. 

„Vezi că am avut ceartă din cauza ta, că ți-ai lăsat copilul nesupravegheat și mi-a venit la recepție în timp ce tu te certai că ești vedetă și să te lase să parchezi mașina. Crezi că dacă ești «vedetă» ți se cuvine totul? Dacă ceva nu merge, gata, chemi televiziunea? (Nu știu cine te consideră pe tine vedetă, tatăl tău a fost, eu de tine n-am auzit până ieri). Apropo, când intri undeva se zice ‘Buna ziua!’. Îți recomand să citești codul bunelor maniere și să nu îți mai lași copilul nesupravegheat”, este mesajul unui angajat, lăsat pe Instagram la postarea făcută de Oana Roman.

Care a fost reacția vedetei

Ulterior, Oana Roman a ținut să transmită și ea un mesaj cu privire la ce s-a întâmplat.

„Iată un limbaj al unui «domn» care lucrează la recepția unui hotel de lux. Nu am vrut ieri să comentez public maniera în care au vorbit și s-au purtat acești oameni cu un copil care a ieșit din hotel plângând pentru că a fost dată afară deși ea se dusese să întrebe de o persoană care stătea în hotel în timp ce eu căutam un loc de parcare…Isa nu era supravegheată, se dăduse jos din mașină fix în ușa hotelului și urma să fie preluată de prietena noastră. Am lăsat lucrurile fără să spun nimic iar azi acest personaj mi-a scris acest comentariu public pe Instagram. Vă las pe voi să trageți concluziile. Cei care au în grijă hotelul Carmen Internațional la Venus ar trebui să aibă grijă pe cine angajează”, se arată în mesajul vedetei postat pe Instagram.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:57 - O localitate din România nu are apă potabilă la robinet. Care este cauza
23:49 - Nicușor Dan, despre lucrările la rețeaua de termoficare: Avem 15 şantiere deschise. Facem 70 km anul acesta. Vor fi tot mai puține avarii (VIDEO)
23:31 - Un bărbat și-a pierdut viața printr-un accident de bucătărie. Acesta s-a înjunghiat mortal
23:30 - Ciucă, întrebat despre coaliţia de dreapta: Când celelalte partide se vor maturiza suficient să putem discuta despre politici şi valori. Mai au aproape 70 de zile să se maturizeze
22:59 - Ciucă, despre amendamentul ce-l ajută pe Iohannis să candideze la parlamentare: Noi doar restabilim un drept. Experiența președintelui nu se irosește, trebuie valorificată
22:57 - Care este țara din lume care are mai multe mașini electrice decât pe benzină? Autoritățile oferă reduceri fiscale generoase pentru vehiculele electrice
22:40 - Nicușor Dan, despre planșeul de la Piața Unirii: Nu avem o expertiză care să spună că-i pericol public. Când Primăria Sectorului 4 va veni cu toate avizele, vom da repede autorizația pentru intervenție (VIDEO)
22:19 - Ce au spus medicii din Beirut despre rănile produse de pagerele care au explodat: „N-am mai văzut aşa ceva. Este indescriptibil”
22:14 - Nicusor Dan, întrebat dacă va semna şi pentru candidatura lui Ludovic Orban, după ce a semnat pentru Ciucă și Lasconi: Dacă mi-o solicită, desigur, pentru că este un partid de dreapta (VIDEO)
21:51 - Cum funcționează dronele antițânțari din Capitală. Nicușor Dan: Dacă se dovedesc eficiente acum, le vom folosi sistematic la anul. Nu e absolut niciun pericol pentru oameni (VIDEO, FOTO)