Noi înregistrări între principalul suspect al crimei din Brăila și mama acestuia: “Spune, mamă, adevărul, ca să nu îți iei tu pedeapsă singur și ăla să stea în libertate”

Noi înregistrări între principalul suspect al crimei din Brăila și mama acestuia: “Spune, mamă, adevărul, ca să nu îți iei tu pedeapsă singur și ăla să stea în libertate”
Sursa foto: captura video B1 TV

Au apărut noi înregistrări cu principalul suspect în cazul crimei stomatologului din Brăila. Acesta a vorbit cu mama lui, în care femeia îi spune că dacă a fost asasin la comandă, așa cum se zvonește, să spună adevărul. “Spune, mamă, adevărul, pentru că mai mult de 13-14 ani nu faci dacă te-a pus cineva”, l-a sfătuit femeia, informează Antena 3 CNN.

Ce i-a spus mama fiului său, principalul suspect în cazul crimei stomatologului din Brăila

Mama: Presa și procurorii spun că ești asasin la comandă, că ai fost plătit. Dacă tu nu ești, trebuie să mergi până în pânzele albe. Dar dacă ai fost plătit, fii atent ce îți spun eu. Spune mama adevărul! Ca să nu îți iei tu pedeapsă singur și ăla să stea în libertate, pentru că ai șase fete acasă. Spune mama adevărul, pentru că mai mult de 13-14 ani nu faci dacă te-a pus cineva.

Suspect: Ce să zic, mamă, că nu am omorât-o eu. Ai înnebunit, mamă?

Mamă: Ei spun că ți-a rămas sub unghii pielea ei.

Suspect: Am fost azi la medico-legal. Nu am nimic pe mâinile mele. Singurul lucru pe care mi l-a găsit a fost că eram ciupit în palmă. Dar pe mâini, pe corp, pe gât, pe picioare, aici nu mi-a găsit nimic.

Mama: Deci nu ți-ai găsit nimic, nu ești vinovat, nu ești plătit, nu ești nimic, nu?

Suspect: Nu!

În timpul perchezițiilor din cabinet, anchetatorii au fișa dentară, din 2023, a bărbatului. Astăzi ar trebui să vină rezultatele de la medicină legală, care vor certifica dacă presupusul suspect a suferit recent o intervenție stomatologică.

Ce spun anchetatorii despre principalul suspect în cazul crimei stomatologului din Brăila

Bărbatul şi-ar fi premeditat fapta, potrivit anchetatorilor, şi a gândit chiar şi un plan cum să scape nepedepsit. Individul ar fi plecat de la Galaţi cu un taxi, a mers în Brăila și şi-a schimbat hainele în drum spre cabinetul stomatologic. El s-ar fi dus la Galați special pentru a fi localizat acolo, în cazul în care urma să fie prins.

A luat mai multe mijloace de transport, astfel încât să ajungă la cabinet, pe care avea cum să-l supravegheze în fiecare zi, având în vedere că el stă la 500 de metri distanță și chiar fusese la un moment dat pacient. A intrat în cabinet și, potrivit unor informații neoficiale, a încuiat ușa cabinetului, pentru ca femeia să nu poată fugi.

Suspectul a fost deja arestat preventiv, după ce s-a stabilit că o cunoștea pe victimă.

El a fost lăsat să o sune mama lui din arest și a discutat câteva minute cu ea. Femeia s-a arătat disperată și i-a cerut să recunoască dacă el a comis crima.

Suspectul a fost dus și la IML pentru ca anchetatorii să verifice dacă este adevărat ceea ce spune, însă rezultatele încă nu au ieșit.

Polițiștii au ridicat mai multe probe, printre care și o cameră de supraveghere, care se afla foarte aproape de intrarea în cabinet.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
19:28 - Fost atacant la Arsenal a fost arestat pentru contrabandă cu substanțe ilegale. Fotbalistul a fost prins cu 60 kg de canabis
19:24 - Marian Rasaliu: Dacă PSD n-ar fi venit la guvernare alături de PNL, ar fi fost un dezastru pentru România. Relația dintre USR și PNL a trântit România jos de tot (VIDEO)
19:16 - Diana Stoica (USR), despre modificarea legislativă care îi permite lui Klaus Iohannis să candideze la Senat: Iohannis o ia pe urmele lui Iliescu. Asta e o lege dată cu dedicație pentru un singur om (VIDEO)
18:59 - ANPC a închis 13 magazine din București. Spațiile comerciale sunt acuzate că au vândut ilegal tutun către minori
18:59 - Bușoi (PNL): E nevoie de Iohannis în Parlamentul României. Nu ne e teamă, nu vom pierde voturi / PSD azi e, într-o oarecare măsură, diferit față de vechiul PSD (VIDEO)
18:53 - Ministrul Mediului a anunțat ce măsuri sunt luate pentru a diminua impactul viiturilor de pe Dunăre, care se îndreaptă spre România: „Nu ar trebui să existe motive de îngrijorare”
18:37 - Atenție! Ce ajutor de încălzire va primi un pensionar care avea o pensie de 2050 de lei înainte de recalculare
18:31 - La ce trebuie să avem grijă când citim indicațiile de spălat și călcat de pe haine? Cinci simboluri la care trebuie să fim atenți
18:29 - Ghiță Ciobanul, după ce Regele Charles a anunțat că angajează cioban pentru cele 2.000 de oi ale sale: „Am și eu oi câte are regele. M-am uitat de bani, dar nu scrie în anunț. Meseriași nu mai găsești nici la noi”
17:59 - Stare de alertă în Budapesta, după ce Dunărea a ieșit din matcă și continuă să crească. Mii de persoane participă la activitatea de apărare (GALERIE FOTO)