O influenceriță de 27 de ani și-a filmat propria moarte. S-a stins din viață după ce a căzut într-o prăpastie

O influenceriță de 27 de ani și-a filmat propria moarte. S-a stins din viață după ce a căzut într-o prăpastie
Sursa foro: Instagram / theglocaljournal

Aanvi Kamdar, o influenceriță în vârstă de 27 de ani din Mumbai, s-a stins din viață după ce a căzut într-o prăpastie. Tragedia a avut loc în timp ce se filma la cascada Kumbhe din Raigad, provincia Maharashtra, pentru o postare pe Instagram.

A murit în timp ce vizita cascada Kumbhe din Mangaon, Raigad

Tânăra se afla într-o excursie împreună cu alți șapte prieteni. Aceștia au decis să viziteze faimoasa cascadă Kumbhe din Mangaon, Raigad. Cum a ajuns la fața locului, fata a vrut neapărat să imortalizeze momentul, însă povestea a luat o turnură neașteptată.

Aanvi Kamdar a alunecat în defileul adânc. A fost nevoie de șase ore pentru a fi scoasă de autorități din prăpastie.

Operațiunea a decurs extrem de greu din cauza condițiilor meteo nefavorabile: o ploaie abundentă și pietre care alunecau, scrie thehindu.com, citat de Cancan.

Influencerița a murit la spital

În momentul în care salvatorii ajuns la ea, Aanvi era încă în viață, așa că au decis să o transporte rapid la spital.

Din nefericire, în ciuda eforturilor depuse de către medici, aceștia nu au mai putut face nimic ca să-i salveze viața. Tânăra a murit pe masa de operație.

„A decedat în timpul tratamentului. Era în viață după căderea în defileu. Inițial, părea că murise, dar pe măsură ce ne-am apropiat, s-a confirmat că respira și a fost imediat transportată de urgență la spital”, a declarat superintendentul poliției din Raigad, Somnath Gharge.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`