Daniel Fenechiu, despre coaliția cu PSD: Este o căsătorie din interes, o mezalianță. Cine neagă acest lucru nu cunoaște realitățile sau nu vrea să le recunoască (VIDEO)

Daniel Fenechiu, despre coaliția cu PSD: Este o căsătorie din interes, o mezalianță. Cine neagă acest lucru nu cunoaște realitățile sau nu vrea să le recunoască (VIDEO)
Foto: Daniel Fenechiu / Facebook

Liderul senatorilor PNL, Daniel Fenechiu, a vorbit despre coaliția cu PSD, luni, la Știrile B1 TV prezentate de Gabriela Mihai, și a spus că este vorba despre o „o căsătorie din interes, o mezalianță”, iar „cine neagă acest lucru e cât se poate de evident că nu cunoaște realitățile sau nu vrea să le recunoască”.

Daniel Fenechiu (PNL), pe B1 TV, despre coaliția cu PSD

Întrebat despre declarațiile senatorului PSD Vasile Dîncu, senatorul PNL a spus: „Bun, acum drama mea este că aud bine și înțeleg mult. Probabil că dacă n-aș trăi această dramă aș putea fi mult mai fericit, dar, având în vedere că asta e paradigma, hai să ne supunem ei și să le luăm pe rând. Spunea domnul Dîncu că domnul Ciolacu e foarte elegant și n-a atacat niciun ministru din guvernul său. Nu mai departe de acum vreo două-trei zile vorbea de «hărnicia prostului». Nu știu la cine se referea, dar în orice caz se referea la un ministru – nu știu dacă era liberal sau social-democrat, actual sau fost, dar în orice caz era ministru. Așa că varianta cu eleganța s-o lăsăm mai ușor”.

„Relativ la faptul că nu sunt atacuri, sunt dialoguri constructive, noi cunoaștem versiunea PSD-istă, care în pragul campaniei locale și europarlamentare ne spunea că, chiar dacă avem o grămadă de liste comune la europarlamentare și în anumite UAT-uri, cum ar fi Clujul, Bacăul, Brașovul, în realitate este o competiție participativă în care câștigă cel mai bun și, în esență, criticile nu sunt făcute pentru alt motiv, ci pentru a arăta care este cel mai bună. Deci cunoaștem și acest tip de abordare”, a adăugat liberalul.

Daniel Fenechiu: Este o căsătorie din interes, o mezalianță

„Una peste alta, da, este o căsătorie din interes, o mezalianță. Cine neagă acest lucru e cât se poate de evident că nu cunoaște realitățile sau nu vrea să le recunoască. Nu s-a putut face un alt guvern pentru că foștii noștri parteneri, prietenii noștri de la USR, au făcut o moțiune de cenzură împotriva propriului guvern”, a mai spus Daniel Fenechiu.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:56 - Un accident grav de circulație a avut loc joi seară în Cluj. Cinci tineri, printre care o adolescentă de 15 ani, au fost transportați la spital
23:53 - Ursula von der Leyen a anunțat un ajutor de 10 miliarde de euro pentru ţările afectate de inundaţii
23:37 - Rareș Bogdan, despre amendamentul care-l ajută pe Iohannis să candideze la parlamentare: Nu lăsăm pe nimeni în urmă. Ne respectăm președinții de partid și de țară. Privim spre viitor
23:27 - Țara din Europa care va limita folosirea limbii ruse. Nu va mai putea fi folosită la locurile de muncă sau pe bancomate
23:14 - Cum a scăpat Mario Iorgulescu de pedeapsa de 13 ani și 8 luni de închisoare. Motivare: Nu a intenționat să omoare pe cineva / Opinia separată a unui judecător: Tânărul era beat, drogat, conducea cu viteză excesivă, a trecut pe roșu
23:00 - Cât costă o vacanță de șapte zile, la un hotel all inclusive în prima vacanță a elevilor. Unele destinații deja nu mai au locuri
22:39 - Bogdan Paraschiv (Partida Romilor): Am auzit încă de acum 6 – 7 luni că e posibil ca Iohannis să candideze la parlamentare (VIDEO)
22:33 - Momente de groază la bordul unui avion. În timpul zborului, pasagerii au început să „sângereze din gură și din urechi”
22:07 - Diana Buzoianu (USR) acuză PNL de ipocrizie în relația cu Nicușor Dan: L-au atacat atâtea luni și acum îl caută. Teatru ieftin pentru voturi (VIDEO)
22:02 - Țuțuianu: Iohannis a tot căutat un loc de muncă bun și cald, după ieșirea din mandat. Probabil candidatura lui la Senat e susținută de Ciucă pentru un fel de întoarcere a unor servicii pe care i le-a făcut președintele în ultimii ani (VIDEO)