O oră și jumătate timpul de așteptare la Vama Giurgiu, luni dimineața / Sunt cozi și la Vama Negru Vodă

O oră și jumătate timpul de așteptare la Vama Giurgiu, luni dimineața / Sunt cozi și la Vama Negru Vodă
Foto: politiadefrontiera.ro

Românii care pleacă spre Bulgaria cu mașina pe la Vama Giurgiu, au de așteptat până la o oră și jumătate pentru a trece frontiera.

Polițiștii de frotntieră îi sfătuiesc pe șoferi să ruleze cu atenţie sporită, să reducă viteza şi să respecte cu stricteţe semnalizările temporare instituite în zona lucrărilor. De asemenea, trebuie să ia în considerare posibilitatea măririi timpilor de aşteptare la trecerea frontierei.

Cozile de mașini se formează la Vama Giurgiu în condițiile în care au început lucrările de reparaţie la Podul Giurgiu-Ruse, pe tronsonul bulgar. Lucrările, programate să dureze 730 de zile, se vor desfăşura zilnic, 10-12 ore.

Traficul se va desfăşura alternativ, pe o singură bandă, prin semaforizare, indicatoare rutiere şi personal de dirijare.

În prima etapă a lucrărilor, circulaţia va fi restricţionată pe sensul de intrare în Bulgaria, ulterior pe sensul de ieşire, spre România.

Sunt cozi și la Vama Negru Vodă. Conform aplicației Poliției de Frontieră,  timpul de așteptate aici este de 60 de minute.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
`