Polițist sancționat după ce a făcut accident la volanul unei mașini de Poliție

Polițist sancționat după ce a făcut accident la volanul unei mașini de Poliție
Foto simbol: Facebook / Poliția Română

Un polițist din Caransebeș ar fi produs un accident pe DN 6, în localitatea Jupa, în timp ce era la serviciu și se afla la volanul unei autospeciale, motiv pentru care a fost sancționat contravențional, potrivit Agerpres.

A făcut accident la volanul mașinii de Poliție

Inspectoratul de Poliție Județean Caraș-Severin spune că accidentul nu s-a soldat cu victime.

„În urma verificărilor efectuate de poliţişti de la Biroul Drumuri Naţionale şi Europene din cadrul Serviciului Rutier, s-a stabilit că, în timp ce un agent de poliţie de la Poliţia Municipiului Caransebeş, aflat în timpul serviciului, conducea o autospecială de poliţie, pe DN 6, în localitatea Jupa, la km 460, din direcţia Lugoj către Caransebeş, ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de mers, pătrunzând pe sensul opus de mers, unde ar fi intrat în coliziune cu un autoturism condus de o femeie de 34 de ani, din comuna Constantin Daicoviciu. În urma accidentului, nu au fost persoane rănite, rezultând avarierea celor două autoturisme”, au declarat, sâmbătă, reprezentanții IPJ Caraș-Severin.

Polițistul a fost sancționat

Testele specifice au arătat că agentul de poliție și șoferința nu consumaseră alcool sau substanțe psihoactive.

„Accidentul a fost soluţionat conform OUG 195 din 2002, poliţistul fiind sancţionat contravenţional”, a mai precizat IPJ Caraș-Severin.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`