Andrei Versace, găsit mort. Ce s-a întâmplat cu influencerul

Andrei Versace, găsit mort. Ce s-a întâmplat cu influencerul

Influencerul Andrei Pârvan, cunoscut publicului ca Andrei Versace, a fost găsit mort în apartamentul său din Sectorul 1, potrivit gandul.ro.

Paznicul clădirii în care locuia Andrei Versace a alertat autoritățile după ce a simțit un miros înțepător provenind din apartamentul influencerului. Din cauza ușii încuiate, a fost necesară intervenția unui echipaj de descarcerare din cadrul ISU București-Ilfov pentru a accesa locuința.

Autoritățile, ajunse la fața locului, au confirmat decesul lui Andrei Versace, fără a observa urme de violență pe corpul său. Cadavrul a fost transportat la Institutul Național de Medicină Legală (INML) pentru efectuarea necropsiei, pentru a stabili cu exactitate cauzele morții.

Poliția Capitalei, împreună cu Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri, a preluat cazul pentru a investiga circumstanțele și cauzele exacte ale decesului.

Cine era Andrei Versace?

Andrei Versace, pe numele real Andrei Pârvan, era cunoscut pentru stilul său de viață excentric și luxos, promovat intens pe rețelele sociale. A fost adesea în centrul atenției datorită aparițiilor sale controversate și a fost chiar imitat de actorul Mihai Bendeac în spectacolele sale de comedie. Acesta a investit aproximativ 600.000 de euro în apartamentul său și era faimos pentru pozele cu mașini de lux și vacanțe exclusiviste.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`