Rucăr: Un cioban a fost mușcat de urs la marginea unei păduri

Rucăr: Un cioban a fost mușcat de urs la marginea unei păduri
A closeup shot of a grizzly bear laying on a tree looking at the camera with a blurred background

Un cioban a suferit răni grave după ce a fost atacat de un urs în timp ce încerca să își protejeze oile. Incidentul s-a produs într-o zonă forestieră din comuna Rucăr.

Ciobanul a fost mușcat de picior, suferind răni profunde. Nu era singur la momentul atacului iar acest lucru i-a salvat viața. Alți ciobani din apropiere l-au scos din ghearele fiarei. Din cauza locației izolate a stânei, echipele de salvare au întâmpinat dificultăți în a ajunge rapid la el.

Salvatorii au reușit să localizeze și să coboare pe bărbat de pe munte în ciuda pericolului prezentat de ursul care a rămas în apropiere. Victimă a fost transportată urgent la spital cu ambulanța.

La spitalul din Câmpulung, ciobanul a fost supus unei operații de urgență. Starea lui de sănătate este acum stabilă, însă el va rămâne internat pentru supraveghere și tratament suplimentar în următoarele zile.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
16:41 - Aeroportul în care oamenii au 3 minute la dispoziție să se îmbrățișeze. „Pentru despărţiri mai afectuoase, vă rugăm să folosiţi parcarea” (VIDEO)
16:37 - Nicolae Ciucă: Ciprian Ciucu e o revelație a alegerilor locale, un model pentru ceea ce înseamnă administrația publică de calitate
16:29 - O companie aeriană vinde mămăligă cu brânză la plic. Câți bani trebuie să plătești pentru a mânca preparatul, la înălțime
16:17 - Ce a pățit Anca Țurcașiu, la una dintre probele de la Asia Express. Vedetei nu i-a venit să creadă: „Eu chiar am o problemă”
16:17 - Un profesor de engleză din Bucureșt, cercetat. Ar fi violat, corupt și agresat sexual o minoră
16:17 - Gigi Becali, scandalizat după ce Luțu i-a arătat Instagramul: „Când am văzut femei, femei, femei, i-am zis ‘Du-te, bă, de aici!’ și i-am aruncat telefonul”
16:08 - Newsweek: Cine e vicecampionul olimpic la tir ce a devenit solist de operă? Depresia l-a făcut să piardă aurul
16:06 - Barbecue uriaș organizat în ultima zi a Regelui Charles și a Reginei Camilla în Australia. A fost prima călătorie în străinătate a monarhului britanic de lungă durată după diagnosticarea cu cancer
15:57 - SUA ar fi împiedicat un atac armat în Ungaria. Șase tineri reținuți în fața unui bar din Budapesta
15:44 - Marian Rasaliu: Exclus ca PSD să aibă o relație preelectorală cu AUR-ul lui George Simion. Am convingerea că, arătând așa sondajele, Marcel Ciolacu va câștiga inclusiv turul 2 (VIDEO)