Scandal între două familii din Jimbolia / Poliţiştii au folosit pistoalele pentru a opri conflictul

Scandal între două familii din Jimbolia / Poliţiştii au folosit pistoalele pentru a opri conflictul
Sursa foto: Facebook / Poliția Română

A fost scandal monstru în Jimbolia, unde două familii s-au luat la bătaie. Totul a pornit de la o anchetă a poliției care a degenerat în ameninţări şi loviri între membrii celor două familii. Polițiștii au fost nevoiți să folosească armamentul din dotare pentru aplanarea scandalului, potrivit Agerpres.

Inițial o anchetă a poliţiei a fost declanșată privind agresarea fizică a doi minori de către doi bărbaţi. Aceștia au fost invitaţi la audieri, moment în care la sediul poliţiei au sosit mai mulţi aparţinători ai minorilor.

”La data de 18.07.2024, în jurul orei 23,45, în timp ce poliţiştii din Jimbolia efectuau verificări cu privire la o sesizare semnalată prin SNUAU 112 referitoare la agresarea fizică a doi minori de către doi bărbaţi, aceştia din urmă au fost invitaţi la sediul poliţiei pentru verificarea aspectelor sesizate, moment în care la sediul poliţiei au sosit mai mulţi aparţinători ai minorilor”, a informat joi IPJ Timiş.

Membrii celor două familii s-au luat la bătaie sub privirile polițiștilor:  “În vederea aplanării situaţiei conflictuale, poliţiştii oraşului Jimbolia au folosit sprayul iritant lacrimogen, însă situaţia conflictuală nu a fost detensionată, fapt pentru care s-a procedat la folosirea armamentului din dotare prin executarea unui foc de avertisment în plan vertical, conflictul stradal încetând de îndată”, a arătat sursa citată.

În urma altercaţiei nicio persoană nu a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Ulterior, au fost audiate 12 persoane sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de încăierare şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, cercetările fiind în curs de desfăşurare, urmând ca sub coordonarea procurorului Parchetului de pe lângă Judecătoria Timişoara să se dispună măsurile legale în consecinţă.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`