Lora și Ionuț Ghenu radiază de fericire! Cei doi vor stabili data nunții: „Trebuia să ne căsătorim în 2020”

Lora și Ionuț Ghenu radiază de fericire! Cei doi vor stabili data nunții: „Trebuia să ne căsătorim în 2020”
Sursa foto: Instagram - @ionutghenu

Lora și Ionuț Ghenu, unul dintre cele mai cunoscute cupluri din showbiz-ul românesc, se vor căsători anul acesta. După patru ani de așteptare, cei doi vor stabili, în sfârșit, data nunții. Aceștia formează un cuplu frumos de aproximativ 10 ani și chiar dacă și-au dorit de mai multe ori să ajungă în fața altarului, pandemia și războiul le-au amânat planurile.

Când vor stabili Lora și Ionuț Ghenu data nunții

Nu de mult, Lora a făcut marele anunț. Și-a înștiințat fanii că zilele următoare își vor stabili data nunții.

„Da, mă mărit! Luni aflu data exactă! Așa am vrut, trebuia să ne căsătorim prima dată în 2020, dar știm cu toții ce s-a întâmplat, pandemie, apoi război, până ne-am liniștit și noi, a intrat viața pe un făgaș mai normal și vrem să facem asta anul ăsta”, a mărturisit Lora.

Relația dintre Lora și Ionuț Ghenu a fost una solidă încă de la început, nefiind doar o atracție de moment.

„Poate șansele pe care și le dau unii oameni într-o relație se întind pe trei ani atunci când acea relație începe din pasiune și atracție fizică. La noi e un pic mai complexă treaba. (zâmbește) Și în cele mai proaste zile, tot pe el aleg să îl iubesc, tot cu el vreau să descopăr sensul fiecărei zile. De ce el? Nu știu exact, dar cred că are legătură cu inima lui bună și cu sentimentul că ne cunoaștem dintotdeauna”, a povestit Lora, potrivit VIVA.

De ce Lora și Ionuț Ghenu nu își construiesc propria casă

Lora și Ionuț Ghenu trăiesc una dintre cele mai frumoase povești de dragoste unul alături de celălalt, însă, deși sunt împreună de 10 ani, nu și-au construit propria casă. În urmă cu ceva vreme, aceștia au mărturisit că înainte de a-și construi o casă vor să se obișnuiască să locuiască la curte.

„M-am mutat la o casă superbă, dar nu m-am apucat de construcția casei mele. Am fost sfătuiți să avem experiența traiului la casă înainte să ne construim, ca să știm exact de ce avem nevoie, ce înseamnă, și este fantastic”, a spus Lora.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de LORA (@loraofficial)

Urmăriți B1TV.ro și pe
`