Boala fără leac de care suferă soțul regretatei actrițe Ileana Stana Ionescu. Revolta lui Florin Piersic, după decesul artistei. Andrei Ionescu a mărturisit totul

Boala fără leac de care suferă soțul regretatei actrițe Ileana Stana Ionescu. Revolta lui Florin Piersic, după decesul artistei. Andrei Ionescu a mărturisit totul
Foto: Facebook

Soțul regretatei actrițe Ileana Stana Ionescu se confruntă cu grave probleme de sănătate, și anume, are mari probleme cu vederea.

„Aproape nici nu mai văd mâncarea din farfurie”

Chiar el a făcut mărturisirea.

„Nu-mi gătesc eu, ci doamna care ne-a ajutat mereu. Pentru mine ar fi greu să prepar ceva, mai ales că aproape nici nu mai văd mâncarea din farfurie. Eu sufăr de o boală oculară, cu risc de a nu mai vedea deloc, peste câțiva ani.

Am 96 de ani, de la o vreme a crescut durata de viața, în toată lumea. E un lucru bun. Niciun om nu vrea să moară, indiferent de vârstă. Mulțumesc lui Dumnezeu pentru fiecare zi pe care o am în plus!”, a spus Andrei Ionescu pentru Click!

Andrei Ionescu a mai povestit că marea actriță i-a apărut, de câteva ori, în vis, după deces:

„Am visat-o pe Ileana, destul de des, dar cu chipul ei de când era tânără. Îmi apar în vis secvențe de când eram împreună, pe scenă, de pe la teatru, de la repetiții. Par mai degrabă niște flash-uri din trecut. Așa îmi mai alin dorul de ea.

Casa e tare goală fără Ileana, dar m-am împăcat cu gândul că nu mai e. A suferit mult, în ultimii ani, a scăpat de suferința bolii. Era inevitabil sfârșitul, nu mai avea șanse să se vindece”, a mai precizat Andrei Ionescu.

Ce va face cu hainele regretatei artiste

Bărbatul îndurerat a mai dezvăluit și ce va face cu hainele regretatei artiste:

„Am mai dat din hainele Ilenei, am mai donat la o biserică, ea a avut multe rochii, era tare cochetă. Vreau să le dau de pomană, nu vreau să le arunc! Aș dona și la o asociație, pentru oamenii sărmani, la casele de ajutor. Caut doamne cărora să le dau din lucrurile Ilenei. Verigheta ei însă am păstrat-o, e marea amintire a dragostei noastre” mai spune Andrei Ionescu, exclusiv pentru Click!

Amintim că marea actriță Ileana Stana Ionescu s-a stins din viață pe 30 iunie 2024, la vârsta de 87 de ani. Trupul neînsuflețit al actriței a fost incinerat, așa cum și-a dorit.

De ce s-a revoltat Florin Piersic

Soțul Ilenei Stana Ionescu a mai spus că unul dintre cei care i-a fost alături în această grea perioadă este chiar Florin Piersic. A povestit că l-a sunat și i-a spus că e tare revoltat pe un lucru.

„M-a sunat Florin Piersic, am vorbit cu el, m-a încurajat. El a ținut foarte mult la Ileana, au jucat împreună la Teatrul Național. Era însă tare revoltat că a venit prea puțină lume la priveghiul ei, care a avut loc la capela Cimitirului Bellu Catolic din București.

Dar, generația tânără nu o știe, iar cei în vârstă s-au temut de caniculă. Nu au fost însă nici măcar colegii cu care Ileana a jucat în ultima piesă, la Național. Ileana a fost o actriță mare, a avut o pensie bună, avea și indemnizație de merit. Eu am o pensie mai mare decât avea ea, mă descurc cu banii”.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:56 - Un accident grav de circulație a avut loc joi seară în Cluj. Cinci tineri, printre care o adolescentă de 15 ani, au fost transportați la spital
23:53 - Ursula von der Leyen a anunțat un ajutor de 10 miliarde de euro pentru ţările afectate de inundaţii
23:37 - Rareș Bogdan, despre amendamentul care-l ajută pe Iohannis să candideze la parlamentare: Nu lăsăm pe nimeni în urmă. Ne respectăm președinții de partid și de țară. Privim spre viitor
23:27 - Țara din Europa care va limita folosirea limbii ruse. Nu va mai putea fi folosită la locurile de muncă sau pe bancomate
23:14 - Cum a scăpat Mario Iorgulescu de pedeapsa de 13 ani și 8 luni de închisoare. Motivare: Nu a intenționat să omoare pe cineva / Opinia separată a unui judecător: Tânărul era beat, drogat, conducea cu viteză excesivă, a trecut pe roșu
23:00 - Cât costă o vacanță de șapte zile, la un hotel all inclusive în prima vacanță a elevilor. Unele destinații deja nu mai au locuri
22:39 - Bogdan Paraschiv (Partida Romilor): Am auzit încă de acum 6 – 7 luni că e posibil ca Iohannis să candideze la parlamentare (VIDEO)
22:33 - Momente de groază la bordul unui avion. În timpul zborului, pasagerii au început să „sângereze din gură și din urechi”
22:07 - Diana Buzoianu (USR) acuză PNL de ipocrizie în relația cu Nicușor Dan: L-au atacat atâtea luni și acum îl caută. Teatru ieftin pentru voturi (VIDEO)
22:02 - Țuțuianu: Iohannis a tot căutat un loc de muncă bun și cald, după ieșirea din mandat. Probabil candidatura lui la Senat e susținută de Ciucă pentru un fel de întoarcere a unor servicii pe care i le-a făcut președintele în ultimii ani (VIDEO)