Italia: Un muncitor român în agricultură a murit pe câmp, la o fermă

Italia: Un muncitor român în agricultură a murit pe câmp, la o fermă
UE preconizează că randamentele la porumb, floarea-soarelui și soia vor scădea cu aproximativ 8% până la 9% din cauza vremii caniculare de pe întreg continentul, sursă foto: captură YT

Un român în vârstă de 42 de ani rezident în Crosia din provincia Cosenza, Italia, a murit joi, 18 iulie, cu puțin înainte de prânz în timp ce lucra la o fermă.

Bărbatul era angajat al fermei

Bărbatul, căsătorit și cu un copil, era angajat la fermă și lucra într-un tronson compatibil cu ordinul președintelui regiunii Calabria care a stabilit interdicția de a lucra în condiții de expunere prelungită la soare, de la ora 12 până la ora 16, de la 15 iulie până la 31 august 2024, scrie RaiNews.

Muncitorul s-a îmbolnăvit și a murit. Încercările de a-l salva au fost zadarnice.

Cercetări în desfășurare

În caz, investigațiile medico-legale sunt în desfășurare pentru a stabili dacă cauza decesului a fost insolația sau din alte cauze.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
20:58 - Secretara-şefă a Universităţii de Medicină din Bucureşti a fost găsită decedată într-un lac din Capitală
20:47 - Vasile Dîncu, despre achizițiile de lux făcute de Senat pentru protocol: Par costisitoare aceste lucruri, dar sunt, probabil, pentru întreg anul viitor, tot ceea ce vom avea pentru vizite oficiale (VIDEO)
20:46 - Două localități din județul Mureș sunt restricționate privind donarea de sânge. În zona au fost confirmate cazuri de infectare cu virusul West Nile
20:37 - Dîncu: „Nu cred că va fi un mare avantaj pentru PNL candidatura lui Iohannis la Senat, dată fiind încrederea pe care o mai mare” / Șansele ca PSD să voteze amendamentul ce-l ajută pe Iohannis (VIDEO)
20:15 - Cutremur în Indonezia! Un om a murit, iar alte peste 80 de persoane au fost rănite
20:10 - Buzoianu (USR): Am depus cerere la Comisia de Mediu să chemăm în audiere reprezentantul Apele Române, să dea explicații pe subiectul inundațiilor (VIDEO)
20:08 - Povestea impresionantă a cățelușului Piki, care și-a salvat stăpânul din calea inundațiilor. „E îngerul meu păzitor”
19:50 - Laurențiu Gîdei (PSD), despre Elena Lasconi: Încearcă să vândă brașoave tuturor. O aștept mâine la lopată, la Galați, pentru că acolo este un dezastru și oamenii sunt extrem de necăjiți (VIDEO)
19:44 - Trei traficanți de droguri au fost prinși de procurorii DIICOT. Aceștia aveau asupra lor droguri în valoare de 200.000 de euro
19:26 - Adrian Cozma (PNL): Ciolacu a fost informat de serviciile speciale cu 24 de ore înainte că există riscul producerii unor inundații și n-a luat nicio măsură (VIDEO)