Tomac, despre scandalul făcut de Șoșoacă în PE: Prostie pură, ieșire isterică și agresivă, care aduce deservicii uriașe României (VIDEO)

Tomac, despre scandalul făcut de Șoșoacă în PE: Prostie pură, ieșire isterică și agresivă, care aduce deservicii uriașe României (VIDEO)

Eurodeputata Diana Șoșoacă a acuzat că e discriminată după ce a fost dată afară din plenul Parlamentului European. Ea a fost escortată afară pentru că a făcut scandal și a întrerupt discursurile colegilor.

Nici vorbă de discriminare spune, însă, europarlamentarul Eugen Tomac, liderul PMP. În opinia sa, Diana Șoșoacă are ieșiri isterice și bolvănicioare care fac foarte mult rău României.

Declarațiile au fost făcute în cadrul Știrilor B1 TV, prezentate de Gabriela Mihai.

Tomac, reacție după circul făcut de Șoșoacă în PE

„Când discutăm despre prostie pură, nu putem să o încadrăm la capitolul discriminare. Acolo avem parte de o provocare în cel mai mizerabil mod din partea unui politician care a făcut carieră în România prin aceste ieșiri isterice și bolnăvicioase, care în primul rând pun într-o lumină foarte proastă țara, pentru că automat toată lumea se întreabă cine e personajul, de unde provine. În intervențiile ei, de multe ori spunea de România și români. Asta, evident, aduce deservicii uriașe unei țări”, a declarat Eugen Tomac.

El a mai afirmat că și alte țări au politicieni după acest tipar, dar niciunul n-a îndrăznit să facă în Parlamentul European circul pe care l-a făcut Șoșoacă.

Totodată, Tomac a spus că a fost și el la ședința în care Șoșoacă a făcut scandal și toată lumea era șocată și se întreba „de unde vine acest personaj”. El a mai afirmat că nici măcar extremiștii din PE nu vor să discute cu Șoșoacă, din cauza comportamentului ei care ignoră orice regulă.

Tomac: Șoșoacă aduce grave deservicii României

„Un limbaj vulgar, cu expresii agresive și total nepotrivit într-un context în care toată lumea asculta civilizat dezbaterea ce viza viitorul UE, al Comisiei Europene. E un comportament inuman, care n-are absolut nimic în comun cu activitatea unei instituții. Nimeni nu are voie să înaclce aceste reguli minime de bun simț.

Ce face Șoșoacă acum e să aducă deservicii uriașe României, să încerce prin aceste ieșiri să se facă remarcată. Nu o deranjează că face deservicii uriașe României, ci are o agendă electorală precisă, vrea să se facă remarcată cu orice preț”, a mai declarat Eugen Tomac.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:57 - O localitate din România nu are apă potabilă la robinet. Care este cauza
23:49 - Nicușor Dan, despre lucrările la rețeaua de termoficare: Avem 15 şantiere deschise. Facem 70 km anul acesta. Vor fi tot mai puține avarii (VIDEO)
23:31 - Un bărbat și-a pierdut viața printr-un accident de bucătărie. Acesta s-a înjunghiat mortal
23:30 - Ciucă, întrebat despre coaliţia de dreapta: Când celelalte partide se vor maturiza suficient să putem discuta despre politici şi valori. Mai au aproape 70 de zile să se maturizeze
22:59 - Ciucă, despre amendamentul ce-l ajută pe Iohannis să candideze la parlamentare: Noi doar restabilim un drept. Experiența președintelui nu se irosește, trebuie valorificată
22:57 - Care este țara din lume care are mai multe mașini electrice decât pe benzină? Autoritățile oferă reduceri fiscale generoase pentru vehiculele electrice
22:40 - Nicușor Dan, despre planșeul de la Piața Unirii: Nu avem o expertiză care să spună că-i pericol public. Când Primăria Sectorului 4 va veni cu toate avizele, vom da repede autorizația pentru intervenție (VIDEO)
22:19 - Ce au spus medicii din Beirut despre rănile produse de pagerele care au explodat: „N-am mai văzut aşa ceva. Este indescriptibil”
22:14 - Nicusor Dan, întrebat dacă va semna şi pentru candidatura lui Ludovic Orban, după ce a semnat pentru Ciucă și Lasconi: Dacă mi-o solicită, desigur, pentru că este un partid de dreapta (VIDEO)
21:51 - Cum funcționează dronele antițânțari din Capitală. Nicușor Dan: Dacă se dovedesc eficiente acum, le vom folosi sistematic la anul. Nu e absolut niciun pericol pentru oameni (VIDEO, FOTO)