Catalogul câinilor care pot fi adoptați. Viitorii donatori pot vede poze cu aceștia

Catalogul câinilor care pot fi adoptați. Viitorii donatori pot vede poze cu aceștia
Sursa foto: Shutterstock

Cei care doresc să adopte un câine au la dispoziție un catalog online în care sunt peste 1.700 de vieți. Ei pot vedea pozele cu aceștia, vârsta și talia, apoi îl pot alege pe cel preferat.

Catalog de adopție

Zeci de câini sunt abandonați în fiecare zi pe străzi, iar reprezentanții adăposturile depun eforturi imense pentru a le găsi o familie. Acum, au creat un catalog online de adopție, prin intermediul căruia potențialii adoptatori pot vedea animăluțele și pot alege cățelul dorit, conform observatornews.

În catalog se regăsesc toate informațiile de care viitori stăpâni au nevoie, culoare, gen, talie, vârstă și fotografii.

„El poate fi accesat atât din România, cât și din străinătate. Și din rezultatele afișate vedem care cățel interacționează cu inima noastră. Următorul pas este să contactăm adăpostul, avem un buton adoptă-mă. Noi îi sprijinim și cu transportul le ducem cățelul acasă”, explică Cătălina Trănescu, director general ASPA.

Câinii pleacă în stare perfectă de la adăpost

Cățeii vor plecă la viitori stăpâni microcipați, sterilizați, deparazitați și cu carnetul de sănătate la zi. Specialiștii le recomandă oamenilor ca imediat după adopție să își ducă animalul la medicul veterinar pentru a primi sfaturi despre cum să îi îngrijească adevcat.

De la începutul anului, 743 de căteți au fost adoptați. În aproape jumătate din locuințele românilor se regăsesc animale de companie, iar 42% dintre aceștia sunt căței.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`