Barack Obama, avertisment pentru Donald Trump: „Nu este un reality show”

Barack Obama, avertisment pentru Donald Trump: „Nu este un reality show”
Foto: publika.md

Barack Obama a avut o reacție dură după ce Donald Trump a rămas singurul candidat republican în cursa pentru Casa Albă. Actualul președinte al Statelor Unite l-a avertizat pe Trump că președinția nu este un reality show, precum cele la care a participat miliardarul, potrivit AFP.

„Suntem într-o perioadă serioasă şi asta este o funcţie importantă. Nu vorbim de entertainment. Nu este un reality show. Fiecare candidat, fiecare nominalizat trebuie să fie supus unei examinări minuţioase şi unor standarde riguroase”, a declarat Barack Obama.

Barack Obama a evitat inițial să comenteze poziţia lui Donald, după ce miliardarul a rămas singur în cursa pentru nominalizarea Partidului Republican. „Declaraţiile sale trebuie să fie analizate minuţios şi cred că este important pentru noi să luăm în serios afirmaţiile pe care le-a făcut în trecut”, a adăugat Barack Obama.

Contracandidații lui Donald Trump, Ted Cruz și John Kasich, s-au retras aproape simultan din cursa pentru nominalizarea republicană, ceea ce a dus și mai mult la divizarea partidului.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`