Natalia Intotero: Alexandru Rafila a accelerat procesul de realizare a centrelor pentru adicție. Vor fi, în prima parte, câte un centru pentru fiecare regiune plus Bucureștiul, urmând ca apoi să fie extinse (VIDEO)

Natalia Intotero: Alexandru Rafila a accelerat procesul de realizare a centrelor pentru adicție. Vor fi, în prima parte, câte un centru pentru fiecare regiune plus Bucureștiul, urmând ca apoi să fie extinse (VIDEO)
Natalia Intotero (PSD), ministrul Familiei. Sursa foto: Natalia Intotero / Facebook

Ministrul Familiei, Natalia Intotero, a vorbit despre lupta antidrog, joi, la Special B1 cu Eli Roman, și a precizat că ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, „a accelerat acest proces de realizare a centrelor pentru adicție”.

Natalia Intotero, pe B1 TV, despre centrele pentru adicție

„Aici aș vrea să îl felicit și să îi mulțumesc domnului ministru Alexandru Rafila pentru că a accelerat acest proces de realizare a centrelor pentru adicție, centre pe care România până în momentul de față nu le-a făcut, din păcate. Probabil nici nu am conștientizat cu toții amploarea acestui fenomen, fenomen care a crescut așa, un procent alarmant, mai ales după perioada pandemiei”, a declarat ministrul Familiei.

„Știm acea decizie a Președintelui României de a se realiza acel grup de lucru, avem activitate, care este în subordinea Ministerului Afacerilor Interne, prin coordonarea domnului ministru Cătălin Predoiu și a domnului secretar de stat Despescu, oameni foarte implicați, iar această componentă de realizare a centrelor de adicție vine în sarcina Ministerului Sănătății”, a adăugat Natalia Intotero.

„Domnul ministru m-a cuprins și pe mine și colegii mei în această echipă de a gândi și de a realiza aceste centre pentru adicție, dar dânsul deja este foarte avansat cu ceea ce înseamnă realizarea acestora. Practic, noi să venim și să furnizăm informații din zona noastră de activitate, care sunt așteptările familiilor, ale tinerilor, ce nevoi au, bineînțeles, alături de colegii de la Ministerul Educației”, a continuat ea.

Natalia Intotero: Vor fi, în prima parte, câte un centru pentru fiecare regiune plus Bucureștiul

„Vor fi, în prima parte, câte un centru pentru fiecare regiune plus Bucureștiul, urmând ca apoi să fie extinse acestea, și chiar se muncește, și astăzi, în cadrul ședinței de Guvern, la final, am avut o discuție cu domnul ministru și mi-a arătat toate progresele care s-au înregistrat într-un timp foarte, foarte scurt, deci este un lucru extraordinar. Pe lângă aceasta, e foarte importantă (…) continuarea acestor campanii de prevenție”, a mai declarat ministrul Natalia Intotero.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`