Ludovic Orban: Ciolacu și Ciucă sunt sub scorurile partidelor cu cel puțin 10 procente ca și intenție de vot. Niciunul dintre ei nu are ce să caute în funcția de Președinte (VIDEO)

Ludovic Orban: Ciolacu și Ciucă sunt sub scorurile partidelor cu cel puțin 10 procente ca și intenție de vot. Niciunul dintre ei nu are ce să caute în funcția de Președinte (VIDEO)
Foto: Inquam Photos / George Călin

Deputatul Ludovic Orban, președintele partidului Forța Dreptei, a comentat situația de pe scena politică, joi, la Știrile B1 TV prezentate de Alex Vlădescu, și s-a arătat de părere că liderii PSD și PNL, Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă, „n-au niciun argument” pentru a candida la funcția de Președinte al României.

Ludovic Orban, pe B1 TV: Ciolacu și Ciucă sunt sub scorurile partidelor

Întrebat despre neclaritățile legate de posibila candidatură a lui Marcel Ciolacu la prezidențiale, Ludovic Orban a spus: „Nici la PNL lucrurile nu sunt clare. Ce face Ciucă este o bravadă. Datele din sondajele de opinie îl arată că nu depășește 8% pe niciun sondaj, deși partidul e pe la 16% – 17%. Și în privința lui Ciolacu, Ciolacu este exact la fel ca și Ciucă, sub scorul partidului cu cel puțin 10 procente ca și intenție de vot, iar Ciolacu cunoaște experiența celorlalți președinți ai PSD, care au candidat la prezidențiale și au pierdut, iar până la urmă au pierdut și funcția de președinte al PSD”.

„Oricum mi se pare straniu că se discută dacă candidează sau nu candidează Ciolacu, sau dacă candidează sau nu candidează PNL. Oricum n-au niciun argument nici Ciucă, nici Ciolacu. După modul în care au guvernat, după deteriorarea puterii de cumpărare a populației, după felul în care s-au implicat în actul de guvernare, niciunul dintre ei nu are ce să caute în funcția de Președinte”, a adăugat fostul premier.

Ludovic Orban: Ceea ce se întâmplă în PNL mă întristează și mă revoltă

Întrebat care crede că ar putea fi candidatul PSD în eventualitatea în care acela nu este Marcel Ciolacu, Ludovic Orban a adăugat: „De unde să știu? Credeți că eu sunt expert în PSD? Am o experiență de bătălie cu PSD. Am participat în foarte multe alegeri în care am reușit să bat PSD. De altfel, Partidul Național Liberal a bătut PSD doar în perioada în care am fost eu președintele Partidului Național Liberal, ceea ce se întâmplă astăzi în PNL mă întristează și, în același timp, mă revoltă, să văd cum au ajuns a cincea roată la căruță într-o guvernare PSD în care Ciolacu taie și spânzură și în care ia decizii care sunt profund anti-liberale și lovesc în interesul clasei de mijloc”.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
17:25 - Victor Ponta redevine doctor: Curtea Supremă a anulat Ordinul Ministerului Educației prin care i s-a retras titlul. Decizia e definitivă
17:15 - Irinel Columbeanu s-a atașat de o colegă de la azil. Ion Cassian a dezvăluit cine este: „E vecina lui, fostă profesoară!”
17:10 - Ce a pățit o femeie într-un aeroport din Turcia. A rămas sechestrată: „Unii dintre gardieni m-au îngrozit!”
17:04 - De 25 de ani, revista Biz scrie istorie în presă și evenimentele de business
16:59 - Județul din România unde poți cumpăra în această lună o casă cu doar 4.000 de euro. Ce include proprietatea și unde se află mai exact
16:50 - Ligia Deca: Am dublat bugetul programului „Primul student în familie”. Cel puțin 10.000 de elevi vor avea șansa de a merge la facultate, chiar dacă provin din familii cu resurse financiare limitate
16:40 - Comitetul Municipiului Bucureşti pentru Situaţii de Urgenţă, convocat pe 25 septembrie cu privire la starea tehnică a Planșeului Unirii și adoptarea de măsuri pentru demararea lucrărilor de reabilitare (FOTO)
16:40 - Geoană sare în apărarea nevăzătorilor: Guvernanții nu fac destul ca nevăzătorii să aibă o „viață demnă”
16:30 - Accesorii sanitare de baie care revoluționează designul și funcționalitatea
16:29 - Silvia Dinică (USR) îl contrazice pe managerul firmei de catering, după ce peste 100 de elevi s-au intoxicat cu ”Masa caldă” de la școală: „Nu cred că cineva poate să contamineze toate acele porții, ca să-i facă cuiva rău” (VIDEO)