Cum arăta Iustina Loghin, concurenta de la Insula iubirii, înainte de operațiile estetice. Diferențele se pot observa cu ochiul liber (GALERIE FOTO)

Sursa foto: Instagram

În această săptămână a început noul sezon al emisiunii Insula iubirii, pe Antena 1.

Ce operații estetice are Iustina Loghin, de la Insula Iubirii

Una dintre concurente, Iustina Loghin, a atras rapid atenția publicului datorită felului în care arată. Ea a recunoscut că are câteva intervenții estetice, pe care le-a suportat financiar iubitul ei, Cornel.

Până la cei 26 de ani ai ei, tânăra a trecut prin două intervenții estetice: o rinoplastie și un implant mamar, conform Libertatea. Dezvăluirile sale au stârnit curiozitatea fanilor emisiunii, mulți dorind să vadă cum arăta înainte de aceste intervenții.

Cum arăta Iustina Loghin înainte de operațiile estetice

Iustina are pe contul de Instram și poze dinainte de intervențiile estetice. Astfel că se pot observa cu ochiul diferențele față de cum arată acum.

În urmă cu câțiva ani, Iustina avea un look diferit, avea părul scurt și blond. De-a lungul timpului, a renunțat la această culoare deschisă și a optat pentru o nuanță de șaten.

Sursa foto: Instagram
Sursa foto: Instagram
Sursa foto: Instagram

Mai muLte fotografii pot fi vizualizate în GALERIA FOTO.

Deși între ei există o diferență semnificativă de vârstă între ei, Iustina și Cornel au o relație apropiată, iar conform unor surse, cei doi s-ar fi căsătorit deja în luna iunie, așa cum stabiliseră înainte de emisiunea Insula iubirii.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`