Cristina Trăilă: PNL face parte din cea mai mare familie europeană și este firesc să îi revină o funcție la nivel european. Vom vedea exact după ziua de joi care va fi aceea (VIDEO)

Cristina Trăilă: PNL face parte din cea mai mare familie europeană și este firesc să îi revină o funcție la nivel european. Vom vedea exact după ziua de joi care va fi aceea (VIDEO)
Sursa foto: Facebook / Cristina Trăilă

PNL face parte din cea mai mare familie europeană, PPE, și este firesc să îi revină o funcție la nivel european, a declarat deputata PNL Cristina Trăilă, miercuri, la Special B1 cu Eli Roman.

Cristina Trăilă (PNL), pe B1 TV, despre negocierile desfășurate la nivel european

Liberala spune că PNL „cu siguranță va avea o funcție la nivel european”.

„Cred că în interiorul socialiștilor europeni funcțiile au fost cumva împărțite astfel că domnul Negrescu a primit această funcție de vicepreședinte al Parlamentului (European, n.r.). Se știe că în interiorul socialiștilor europeni PSD este al doilea partid ca și componență. Pe de altă parte, Partidul Național Liberal face parte din cea mai mare familie europeană, popularii europeni, și, ca atare, este firesc ca Partidului Național Liberal să îi revină o funcție la nivel european”, a declarat Cristina Trăilă.

„Vom vedea în urma negocierilor după ziua de joi, când practic se va alege președinta, sperăm noi, a Comisiei în persoana doamnei Ursula von der Leyen. Ca atare, după ziua de joi, vom vedea exact cum se vor configura funcțiile la nivel european”, a adăugat deputata PNL.

Întrebată dacă îl vede pe lista de posibili comisari și pe Klaus Iohannis, Cristina Trăilă a spus: „Repet, Partidul Național Liberal, având în vedere că face parte din cea mai mare familie a Parlamentului European, popularii europeni, cu siguranță va avea o funcție. Vom vedea exact după ziua de joi care va fi aceea”.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`