Guran (PNL): „Ciucă are cele mai mari șanse să câștige alegerile prezidențiale” / Cum răspunde ironiilor venite din PSD (VIDEO)

Guran (PNL): „Ciucă are cele mai mari șanse să câștige alegerile prezidențiale” / Cum răspunde ironiilor venite din PSD (VIDEO)
Sursa foto: Captura foto TV

Virgil Guran, vicepreședinte PNL, s-a arătat dezamăgit de atacurile și ironiile venite în ultima vreme dinspre PSD, inclusiv de la Marcel Ciolacu, spre liberali și liderul lor, Nicolae Ciucă. Guran a spus că liberalii se abțin să aibă și ei astfel de ieșiri deoarece trebuie menținută stabilitatea la guvernare.

Declarațiile au fost făcute în cadrul emisiunii „Bună dimineața, România!”, moderată de Alex Vlădescu pe B1 TV.

Guran, reacție după ironiile venite din PSD la adresa liberalilor

„Era normal să candideze Nicolae Ciucă, e președintele partidului și, din punctul nostru de vedere, e cel mai bun candidat la președinția României, omul cu cele mai mari șanse de a câștiga această funcție.

Referitor la colegii din PSD, din păcate ne-am obișnuit în ultimul timp cu ironii, cu atacuri. Nu cred că normal să facă astfel de glume. Noi n-am făcut la adresa lor astfel de glume. Din punctul nostru de vedere, ei să-și stabilească cine să candideze.

Cred că acum încercăm să ne abținem să tot comentăm orice ieșire de acest gen”, a declarat Virgil Guran.

Pe de altă parte, acesta a precizat că va trebui să reziste coaliția cu PSD pentru că nu sunt alte partide/alianțe care să poată asigura guvernarea.

Iohannis, comisar european? Ce spune Guran

Întrebat dacă președintele Klaus Iohannis ar putea deveni comisar european, așa cum s-a speculat marți, Guran a răspuns: „Nu s-a discutat în partid la noi așa ceva, că trebuie să vină propunerile și din partea partidelor la guvernare, dar, din punctul meu de vedere, de ce nu? Ne-a reprezentat mereu foarte bine în relațiile internaționale. De ce nu așa ceva?”.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:57 - O localitate din România nu are apă potabilă la robinet. Care este cauza
23:49 - Nicușor Dan, despre lucrările la rețeaua de termoficare: Avem 15 şantiere deschise. Facem 70 km anul acesta. Vor fi tot mai puține avarii (VIDEO)
23:31 - Un bărbat și-a pierdut viața printr-un accident de bucătărie. Acesta s-a înjunghiat mortal
22:59 - Ciucă, despre amendamentul ce-l ajută pe Iohannis să candideze la parlamentare: Noi doar restabilim un drept. Experiența președintelui nu se irosește, trebuie valorificată
22:57 - Care este țara din lume care are mai multe mașini electrice decât pe benzină? Autoritățile oferă reduceri fiscale generoase pentru vehiculele electrice
22:40 - Nicușor Dan, despre planșeul de la Piața Unirii: Nu avem o expertiză care să spună că-i pericol public. Când Primăria Sectorului 4 va veni cu toate avizele, vom da repede autorizația pentru intervenție (VIDEO)
22:19 - Ce au spus medicii din Beirut despre rănile produse de pagerele care au explodat: „N-am mai văzut aşa ceva. Este indescriptibil”
22:14 - Nicusor Dan, întrebat dacă va semna şi pentru candidatura lui Ludovic Orban, după ce a semnat pentru Ciucă și Lasconi: Dacă mi-o solicită, desigur, pentru că este un partid de dreapta (VIDEO)
21:51 - Cum funcționează dronele antițânțari din Capitală. Nicușor Dan: Dacă se dovedesc eficiente acum, le vom folosi sistematic la anul. Nu e absolut niciun pericol pentru oameni (VIDEO, FOTO)
21:46 - Care este orașul cu cel mai lung nume din lume? Este o destinație cunoscută și a ajuns și în Cartea Recordurilor