Șase persoane, găsite decedate într-un hotel din Bangkok. Premierul thailandez a ordonat o anchetă

Șase persoane, găsite decedate într-un hotel din Bangkok. Premierul thailandez a ordonat o anchetă
Foto simbol: Pixabay

Șase persoane au găsite moarte într-un hotel de lux din Bankok, marți, 16 iulie, inclusiv cel puțin un cetățean american de origine vietnameză, declară guvernul thailandez. Prim-ministrul a ordonat o anchetă în încercarea de a evita orice prejudiciu pentru sectorul turismului, scrie Reuters.

Toate cele șase persoane găsite decedate erau cetățeni străini

Poliția thailandeză a anunțat că toate cele șase persoane care au fost găsit decedate în hotelul din Bangkok erau cetățeni străini.

Incidentul, care a avut loc la luxosul hotel Grand Hyatt Erawan din Bangkok, vine în contextul în care Thailanda încearcă să își promoveze în continuare sectorul turismului, un motor cheie al celei de-a doua economii ca mărime din Asia de Sud-Est.

„Prim-ministrul a ordonat tuturor agențiilor să ia măsuri urgente pentru a evita impactul asupra turismului”, a afirmat guvernul thailandez.

Un oficial al poliției, care a decis să fie anonim, a respins rapoartele anterioare din presa thailandeză conform cărora cele șase persoane au fost ucise într-un schimb de focuri, mai informează sursa citată.

„Nu există niciun semn de împușcături”, a declarat oficialul poliției, care a adăugat că printre morți se aflau cetățeni vietnamezi.

Poliția thailandeză a precizat în declarația sa că ofițerii de poliție au găsit cadavrele a șase cetățeni străini decedați la Grand Hyatt Erawan după ce au primit un apel de la personalul hotelului în jurul orei 17.30, prin care se raportau decese.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:56 - Un accident grav de circulație a avut loc joi seară în Cluj. Cinci tineri, printre care o adolescentă de 15 ani, au fost transportați la spital
23:53 - Ursula von der Leyen a anunțat un ajutor de 10 miliarde de euro pentru ţările afectate de inundaţii
23:37 - Rareș Bogdan, despre amendamentul care-l ajută pe Iohannis să candideze la parlamentare: Nu lăsăm pe nimeni în urmă. Ne respectăm președinții de partid și de țară. Privim spre viitor
23:27 - Țara din Europa care va limita folosirea limbii ruse. Nu va mai putea fi folosită la locurile de muncă sau pe bancomate
23:14 - Cum a scăpat Mario Iorgulescu de pedeapsa de 13 ani și 8 luni de închisoare. Motivare: Nu a intenționat să omoare pe cineva / Opinia separată a unui judecător: Tânărul era beat, drogat, conducea cu viteză excesivă, a trecut pe roșu
23:00 - Cât costă o vacanță de șapte zile, la un hotel all inclusive în prima vacanță a elevilor. Unele destinații deja nu mai au locuri
22:39 - Bogdan Paraschiv (Partida Romilor): Am auzit încă de acum 6 – 7 luni că e posibil ca Iohannis să candideze la parlamentare (VIDEO)
22:33 - Momente de groază la bordul unui avion. În timpul zborului, pasagerii au început să „sângereze din gură și din urechi”
22:07 - Diana Buzoianu (USR) acuză PNL de ipocrizie în relația cu Nicușor Dan: L-au atacat atâtea luni și acum îl caută. Teatru ieftin pentru voturi (VIDEO)
22:02 - Țuțuianu: Iohannis a tot căutat un loc de muncă bun și cald, după ieșirea din mandat. Probabil candidatura lui la Senat e susținută de Ciucă pentru un fel de întoarcere a unor servicii pe care i le-a făcut președintele în ultimii ani (VIDEO)