Cât a costat rochia de mireasă a Elenei Hagi? Ținuta a fost realizată din dantelă 3D

Cât a costat rochia de mireasă a Elenei Hagi? Ținuta a fost realizată din dantelă 3D
Cât a costat costumul de mire al lui Ianis Hagi, sursă foto: Facebook

Elena Tănase și Ianis Hagi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, iar duminică și-au unit destinele în fața prietenilor și familiei. Nora lui Gică Hagi a atras toate privirile cu ținuta de la marele eveniment, unde a ales să poarte o rochie de mireasă realizată din dantelă 3D.

Peste 500 de invitați au participat la nunta Elenei și lui Ianis Hagi

Duminică, Elena și Ianis Hagi au spus marele „da” în fața lui Dumnezeu, la Biserica Sfântul Visarion din București, iar petrecerea a avut loc la Palatul Știrbey, unde peste 500 de persoane au fost așteptate să vină.

Cât a plătit Elena Hagi pentru rochia de mireasă

Atât Ianis, cât și soția sa Elena, au strălucit în marea zi. Potrivit Cancan un costum „Ivory Tuxedo”, similar cu cel purtat de Ianis Hagi, ajunge să coste aproape 5.600 de lei. De altfel, așa cum au notat reprezentanții brandului pe pagina oficială, costumul purtat de fotbalist, la nunta sa, este „custom made”. Ținuta a fost creată și personalizată tocmai pentru acest eveniment.

Nora lui Gică Hagi a purtat rochie de mireasă realizată din dantelă 3D, de foarte bună calitate. Astfel, prețul a fost și el pe măsură. Celebrul designer Florin Burescu a dezvăluit că o astfel de ținută ajunge să coste 7.000 de euro.

„Nunta lui Ianis cu Elena a fost foarte rafinată, mireasa a strălucit, în adevăratul sens al cuvântului, îmi place ideea de rochie versatilă, a avut una tip sirenă, din dantelă 3 D, de foarte bună calitate.

Voalul a fost accesorizat, deși rochia a fost foarte încărcată, dar nu a greșit, deși multe mirese preferă un voal simplu. Rochia Elenei poate ajunge la 6-7.000 de euro, din ce am văzut din poze, cam pe acolo ar trebui să coste, sper să nu greșesc.

Și buchetul de mireasă a fost unul superb. Ianis a purtat două smoking-uri, la prânz, unul alb, așa cum e indicat vara, iar seara a ales unul negru.”, a declarat designerul Florin Burescu pentru Click.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`