Un fost fotbalist a criticat nunta lui Ianis Hagi. „Bani de dar n-am și nici costum de șmecher”

Un fost fotbalist a criticat nunta lui Ianis Hagi. „Bani de dar n-am și nici costum de șmecher”
Cât a costat costumul de mire al lui Ianis Hagi, sursă foto: Facebook

Ianis Hagi și Elena Tănase au spus „Da” în fața lui Dumnezeu. În jur de 700 de persoane au fost alături de ei și s-au distrat la Palatul Stirbey pentru a sărbători ziua cea mari.

Rică Răducanu nu a fost invitat la nunta anului

Deși la nuntă au fost prezenți și foști fotbaliști, Rică Răducanu, în vârstă de 78 de ani, nu a fost invitat și a urmărit „Nunta anului” de la televisor. Acestuia i-a părut rău că nu a participat la nuntă alături de fotbaliștii din toate generațiile, dar a spus și motivul pentru care nu a fost invitat, conform Cancan.

„N-am fost la nuntă, ce treabă am eu cu ei? De ce să mă invite? Machedon nu sunt, bani de dar n-am și nici costum de șmecher, pentru un astfel de eveniment mare. M-am uitat însă la televizor, era care mai de care mai al dracului pe acolo, mai bogat. Dacă n-ai material, adică bani în buzunar, ieși pe ușa din spate, la așa nunți.

Am văzut, au fost mulți fotbaliști, din toate generațiile. Pe noi, aștia, mai vechi, nu ne mai bagă nimeni în seamă. De ce să ne cheme la petreceri? S-or fi gândit că trebuie să ne dea băutură și mâncare gratis, că suntem cu pensii mici.

Nu avem bani pentru nunți, de unde? Dar cred că nu s-a gândit Gică Hagi la mine. La urma-urmei, nu se mai gândesc la mine nici cei de la Rapid, unde am făcut istorie, ca portar!”, spune Rică Răducanu.

Mesajul transmis mirilor

Chiar dacă nu a fost invitat, fostul mare portar al Rapidului a spus că nu poartă ură pe miri și nici pe Gică Hagi. Ba mai mult, le-a transmis un mesaj.

„Le doresc mirilor multă fericire și sănătate, să țină de familie! Ianis s-a însurat, acum să facă și copii. Îi doresc să aibă norocul celebrului său tată, Gică Hagi, care este un exemplu, e un familist convins”, spune fostul sportiv.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`