Noi detalii privind cazul jafului din Arad. Polițiștii au reținut persoana greșită

Noi detalii privind cazul jafului din Arad. Polițiștii au reținut persoana greșită
Sursă foto: Pixabay

Răsturnare de situație în cazul jafului din Arad. După ce autoritățile au anunțat că i-au reținut pe toți cei trei suspecți, polițiștii spun acum că doar doi dintre cei trei indivizi aveau legătură cu spargerea, respectiv un arădean și un cetățean albanez.

Al treilea bărbat reținut de polițiști nu avea legătură cu cazul

Conform autorităților, cel de-al treilea bărbat reținut vineri nu avea legătură cu bancomatul aruncat în aer. În prezent, polițiștii mai au de identificat un individ, deoarece pe camerele de supraveghere se văd trei persoane. Această misiune nu este deloc ușoară, deoarece cei doi suspecți nu vor să colaboreze cu autoritățile.

Cei trei indivizi au fost surprinși când încercau să fugă din țară

Hoții care au incendiat un bancomat, în data de 5 iulie, în localitatea Şiria din judeţul Arad au fost prinși de polițiști. Ei au fost depistaţi când încercau să iasă din ţară.

„Au mai spart… au fost arestaţi şi în România. Au avut acelaşi mod de operare şi peste hotare, în ţările din Uniunea Europeană şi acolo sunt desfăşurate anumite investigaţii”, a explicat directorul adjunct al Direcţiei de Investigaţii Criminale, Cristian Gheorghe, potrivit observatornews. 

Urmăriți B1TV.ro și pe
`