Ce cerință a avut Marilena, soția lui Gică Hagi, în ziua nunții fiului ei. „Aștept cât vrea bunul Dumnezeu”

Ce cerință a avut Marilena, soția lui Gică Hagi, în ziua nunții fiului ei. „Aștept cât vrea bunul Dumnezeu”
Cum s-au cunoscut, de fapt, Gică Hagi și soția sa, Marilena, sursă foto: captură YT

Ianis și Elena Hagi și-au jurat iubire veșnică ieri, în cadrul unui eveniment impresionant organizat la Palatul Știrbey. Cuplul i-au avut alături pe cei mai importanți oameni din viața lor. Socrii au făcut mare show, iar toți ochii au fost asupra mamei lui Ianis Hagi, Marilena, care a atras toate privirile.

Cerința specială pe care a avut-o mama lui Ianis

Celebrul fotbalist și aleasa inimii sale au făcut pasul cel mare într-un cadru de vis, înconjurați de cei dragi. Familia și apropiații le-au fost alături la nunta de vis pe care au organizat-o luni de zile, potrivit cancan.ro. 

Soacra mare și-a dus rolul până la capăt în ziua cea mare și a întors toate privirile, fiind complimentată pentru apariția ei. În ziua nunții, aceasta a avut o cerință specială pentru fiul ei.

Soția lui Gică Hagi așteaptă cu nerăbdare să devină bunică și i-a încurajat pe tinerii căsătoriți să se gândească la acest pas. Marilena este foarte entuziasmată de povestea de iubire dintre fiul ei și Elena și le dorește o căsnicie plină de fericire.

„Sunt o mamă foarte fericită, mândră de copiii mei! Le doresc o căsnicie fericită, să se respecte unul pe celălalt! Și aștept doi nepoți! Aștept cât vrea bunul Dumnezeu! Oricât! Am dansat pe hore d-ale noastre și urmează toată seara”, a dezvăluit Marilena Hagi, potrivit Spynews.

Ce a declarat socrul mare la eveniment

Gică Hagi este în culmea fericirii și este sigur că mariajul lui Ianis o să îl facă pe acesta și mai responsabil. „Sunt fericit, băiatul a făcut un pas important în viață. Unul care îl face mai responsabil. Le doresc să se iubească și să se bucure de viață. Locația este extraordinară, arată bine, lumea se bucură. Ne vom distra și de mâine la muncă. Bineînțeles că voi dansa”, a spus și Gică Hagi.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`