Reacția lui Wiz Khalifa, reținut după ce a fumat un joint pe scenă la Costinești: „Au fost foarte respectuoși și m-au lăsat să plec”

Reacția lui Wiz Khalifa, reținut după ce a fumat un joint pe scenă la Costinești: „Au fost foarte respectuoși și m-au lăsat să plec”
Sursa foto: Captura video

Raperul Wiz Khalifa a postat un mesaj pe rețelele de socializare, după ce a fost surprins drogându-se pe scena festivalului Beach, please! de la Costineşti.

Reacția lui Wiz Khalifa, reținut după ce a fumat un joint pe scenă la Costinești

El a fost ridicat sâmbătă de forțele de ordine după ce și-a aprins, pe scenă, un joint de canabis. Autoritățile au transmis duminică dimineață că Wiz Khalifa cercetat în stare de libertate pentru deţinere de droguri de risc.

„Show-ul de aseară a fost minunat. Nu am intenționat să fiu lipsit de respect față de România aprinzându-mi (un joint) pe scenă. Au fost foarte respectuoși și m-au lăsat să plec. Voi reveni în curând. Dar fără un mare joint data viitoare” – a transmis raperul pe X, potrivit Hotnews.

Polițiștii au tranmis că Wiz Khalifa este cercetat în stare de libertate: „La data de 14 iulie 2024, poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa, împreună cu procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Constanţa, au documentat activitatea unui bărbat (cetăţean SUA), cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de deţinere fără drept de droguri de risc. Faţă de cel în cauză a fost dispusă punerea în mişcare a acţiunii penale”, precizează IPJ Constanţa.

Conform poliţiştilor, din cercetări a reieşit că „acesta, pe parcursul unui recital susţinut în cadrul unui festival de muzică ce se desfăşoară în staţiunea Costineşti, judeţul Constanţa, a deţinut peste 18 grame de canabis (drog de risc) şi a consumat (pe scenă) o altă cantitate de canabis, sub forma unei ţigări artizanale”.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
07:18 - Un tânăr a intrat cu un cuțit într-o primărie din Argeș. A devenit violent
23:56 - Un accident grav de circulație a avut loc joi seară în Cluj. Cinci tineri, printre care o adolescentă de 15 ani, au fost transportați la spital
23:53 - Ursula von der Leyen a anunțat un ajutor de 10 miliarde de euro pentru ţările afectate de inundaţii
23:37 - Rareș Bogdan, despre amendamentul care-l ajută pe Iohannis să candideze la parlamentare: Nu lăsăm pe nimeni în urmă. Ne respectăm președinții de partid și de țară. Privim spre viitor
23:27 - Țara din Europa care va limita folosirea limbii ruse. Nu va mai putea fi folosită la locurile de muncă sau pe bancomate
23:14 - Cum a scăpat Mario Iorgulescu de pedeapsa de 13 ani și 8 luni de închisoare. Motivare: Nu a intenționat să omoare pe cineva / Opinia separată a unui judecător: Tânărul era beat, drogat, conducea cu viteză excesivă, a trecut pe roșu
23:00 - Cât costă o vacanță de șapte zile, la un hotel all inclusive în prima vacanță a elevilor. Unele destinații deja nu mai au locuri
22:39 - Bogdan Paraschiv (Partida Romilor): Am auzit încă de acum 6 – 7 luni că e posibil ca Iohannis să candideze la parlamentare (VIDEO)
22:33 - Momente de groază la bordul unui avion. În timpul zborului, pasagerii au început să „sângereze din gură și din urechi”
22:07 - Diana Buzoianu (USR) acuză PNL de ipocrizie în relația cu Nicușor Dan: L-au atacat atâtea luni și acum îl caută. Teatru ieftin pentru voturi (VIDEO)