Un creator de conținut din America, IShowSpeed, a vizitat Bucureștiul. Cum a fost întâmpinat în Ferentari și ce a pățit după ce a vizitat Piața Obor

Un creator de conținut din America, IShowSpeed, a vizitat Bucureștiul. Cum a fost întâmpinat în Ferentari și ce a pățit după ce a vizitat Piața Obor

Unul dintre cei mai cunoscuți creatori de conținut pe YouTube din America, IShowSpeed, și-a surprins fanii din București în timp ce s-a plimbat timp de patru ore prin Capitală și a transmis în direct. Acesta a scos în stradă sute de tineri, care l-au însoțit prin punctele cheie ale Bucureștiului.

Ce zone a vizitat influencerul

Cu peste 26 de milioane de urmăritori pe YouTube, americanul Darren Jason Watkins cunoscut pe internet drept IShowSpeed, s-a plimbat patru ore pe străzile din București și a înregistrat în direct toată experiența, potrivit Știrile ProTv.

Aproape 160.000 de oameni au urmărit simultan transmisiunea tânărului de 19 ani, care a purtat un tricou al naționalei României. Speed și-a început plimbarea în cartierul Ferentari, unde nu a avut parte de primirea la care se aștepta.

Câtiva copii l-au recunoscut și au jucat fotbal cu vloggerul de 19 ani. Ulterior, acesta a mers în Piața Constituției, unde a început să străngă după el un șir de fani, unii dintre ei fiind în delir la vederea vedetei.

Speed a văzut doar de la intrare expoziția de la Palatul Parlamentului, deoarece nu avea rezervare pentru tur și nici nu obținuse acceptul să filmeze înăuntru, așa că a plecat repede. La ieșire, s-a întâlnit cu și mai mulți fani, care l-au urmat prin oraș, în încercarea de a obține un autograf sau o poză cu acesta.

Americanul a fost în Piața Obor să mănânce mici

Speed a ajuns și în Piața Obor, unde a fost întâmpinat cu mici și unde a dansat pe manele. La un moment dat, filmarea vloggerului era să fie întreruptă, deoarece dansul combinat cu micul pe care nu îl mestecase l-au făcut să se înece și astfel a fost nevoit să iasă din mijlocul fanilor.

Ulterior, acesta a vizitat un parc acvatic, unde s-a plâns că i-a intrat apă în nas după o coborâre pe un tobogan. Speed a fost și în Bulgaria și Polonia înainte să ajungă în România.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`