Un bărbat a murit înecat în Eforie Nord, după ce salvamarii l-au avertizat întreaga zi să nu intre în apă

Un bărbat a murit înecat în Eforie Nord, după ce salvamarii l-au avertizat întreaga zi să nu intre în apă
Foto simbol: Pixabay

Tragedie în stațiunea Eforie Nord. Un bărbat din Alba s-a înecat joi seară, în ciuda faptului că salvamarii l-au avertizat pe parcursul zilei să nu se aventureze în valurile puternice.

Turistul de 44 de ani, din Alba Iulia a fost scos inconștient la mal de salvamari, în condițiile în care pe plajă a fost arborat steagul roșu, care interzice scăldatul.

Bărbatul a ignorat avertizările și intrat în valuri după ce salvamarii și-au terminat programul. Soția sa a fost cea care a dat alarma.

Omul acesta toată ziua s-a distrat, la propriu, a făcut ce a vrut, a fost scos din apă o dată, la plecare unul dintre salvamari i-a spus când s-a terminat programul vezi, aveţi grijă, mai sunt 20 de minute, noi o să plecăm acasă, să nu mai intraţi că este pericol. Și salvamarul de pe jet l-a avertizat! Da, toată lumea, dar ştiţi cum e, când omul o cauta… am făcut tot ce am putut!”, a precizat Gelu Vătămănescu, șeful salvamarilor din Eforie, pentru Știrile ProTV. 

Unul din salvamarii care se pregătea să plece acasă l-a găsit pe bărbat pe fundul mării. Au fost executate manevrele de resuscitare și s-a intervenit cu un elicopter SMURD, însă turistul nu a mai putut fi salvat.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`