Vila lui Nicolae Ceaușescu de la Neptun se închiriază în regim turistic. Cât costă o vacanță în ea

Vila lui Nicolae Ceaușescu de la Neptun se închiriază în regim turistic. Cât costă o vacanță în ea
Sursa Foto: Hepta.ro / Bestimage / AGENCE / BESTIMAGE

Vila de la Neptun a lui Nicolae Ceaușescu, construită în anul 1970, se închiriază în regim turistic pentru doritori.

Cât costă o vacanță în vila lui Nicolae Ceaușescu

„Din fostele vile de protocol avem posibilitatea înspre închiriere către turiști aproximativ la un număr de cinci vile. Dintre acestea, un număr de trei vile sunt renovate la un standard modern, trei stele sau patru stele, în funcție de vilă, pot fi închiriate pe apartamente, dar avem și vile din anii de atunci, păstrate la un confort cât se poate de bun, dar nerenovate.

Și pot fi închiriate și acelea la cheie. Se pot închiria și turiștii vor da față în față cu vremurile de atunci. Ele au partea de mobilier din lemn masiv care sunt cât de bine s-a putut, întreținute ușile, pardoseala”, spune Relu Cărpraru, manager agenţie de turism, scrie Bugetul.

Astfel, cei care doresc să își petreacă concediul în vila lui Ceaușescu vor trebui să plătească pentru  un apartament de două camere de la 360 lei pe noapte la început și sfârșit de sezon, în timp ce în mijlocul sezonului prețul ajunge la 800 lei pe noapte.

Cadourile lui Nicolae Ceaușescu au fost scoase la licitație

Amintim că, mai multe obiecte personale și cadouri primite de Nicolae și Elena Ceaușescu au fost scoase la licitație de Regia Autonomă Administrația Patrimoniului Protocolului de Stat (RAAPPS) prin intermediul Casei ArtMark.

Cadourile primite de soții Ceaușescu cu diverse ocazii, de la instituții și firme din țară și din străinătate, au fost disponibile publicului larg. Prețurile de pornire au variat între 300 și 4.000 de euro.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`