Dorel lovește din nou: A asfaltat copacii de pe un trotuar din Breaza (FOTO)

Dorel lovește din nou: A asfaltat copacii de pe un trotuar din Breaza (FOTO)

Dorel lovește din nou, de data aceasta în Prahova. Pe o stradă din orașul Breaza, trotuarul a fost asfaltat cu tot cu copaci.

Situația de râsul plânsului a fost cauzată însă și de un localnic care a decis în urmă cu mai mulți ani să planteze niște copaci pe un teren care nu-i aparține, fiind de domeniul public, potrivit Libertatea.

În momentul în care muncitorii au venit să asfalteze, cetățeanul s-a opus tăierii lor, astfel că asfaltarea s-a realizat cu ei exact în mijlocul drumului.

Totul s-a transformat astfel într-un dezastru ținând cont că trotuarul nu are mai mult de un metru lățime, iar copacii sunt exact în mijlocul drumului, oamenii se deplasează cu mare greutate.

Această situație afectează situația finaciară a primăriei și în același timp a localnicilor, pentru că proiectul a fost finațat printr-un proiect european, iar lucrarea nu poate fi recepționată în acest fel.

În cazul în care până la finalul lunii iunie copacii nu vor dispărea, primăria din Breaza trebuie să restituie Uniunii Europene aproximativ 10 milioane de euro.

Dându-și seama de gravitatea situației, autoritățile au trimis un muncitor miercuri care a început să spargă asfaltul din dreptul copacilor pentru ca aceștia să poată fi tăiați.

Foto: libertatea.ro

Urmăriți B1TV.ro și pe
`