Sumele încasate Mihai Trăistariu din spectacolele de pe litoral și din închirierea garsonierelor din Mamaia Nord: „Nu câștig bani și din dedicații, ca maneliștii”

Sumele încasate Mihai Trăistariu din spectacolele de pe litoral și din închirierea garsonierelor din Mamaia Nord: „Nu câștig bani și din dedicații, ca maneliștii”
Sursa foto: Facebook - Mihai Trăistariu

Mihai Trăistariu are mai multe surse de venituri pe timp de vară, în sezon estival, când câștigă bani din din închirierea celor șase garsoniere din Mamaia Nord, dar și din muzică. Artistul a vorbit pentru Click! despre sumele cu care se întoarce acasă, seară de seară, după spectacolele pe care le are pe litoral.

Câți bani câștigă din spectacolele de pe litoral

Artistul a prins multe contracte la resorturile și la localurile din stațiunile de pe litoral românesc și a descris anul drept unul bun din perspectiva încasărilor.

„Mi se pare cel mai bun an, cam la nivelul celui din 2018, de dinainte de pandemia de Covid-19, lucrurile au revenit la normal. În fiecare seară am, pe litoral, și câte 4 spectacole, cânt și câte 30 de minute, pe la resorturi, la localuri, la restaurantele din toate stațiunile, ajung acasă cu peste 1.500 de euro, cam cât fac dintr-un singur concert. Acesta este, de câțiva ani, onorariul meu pentru un show de 45 de minute”, a declarat Mihai Trăistariu.

Mihai Trăistariu spune că nu câștigă „bani și din dedicații, ca maneliștii”

Trăistariu a inclus în repertoriu și piese celebre din muzica populară.

„Pe litoral, turiștii mai cer dedicații, pentru soțiile lor, dar nu plătesc. Rar se întâmplă să-ți mai dea cineva câte ceva, poate la maneliști se întâmplă asta, la mine nu prea îndrăznesc, poate că mă văd așa cu melodii mai serioase.

Eu nu câștig bani și din dedicații, ca maneliștii, poate în jur de 100 de lei pe săptămână, la o dedicație, dar îi consider ca un bonus pentru un suc. În rest, în niciun caz… Am și trei manele, pe care le-am mai cântat, la caterincă, pe la tv, dar nu le-am inclus în repertoriu. Cea mai cerută piesă este însă «Cât de frumoasă ești!»”, a mai spus Mihai Trăistariu.

Cât despre cele șase garsoniere din Mamaia Nord, Trăistariu a mai precizat pentru Click! că vara le închiriază turiștilor „cu câte 350 de lei pe noapte”.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
18:59 - ANPC a închis 13 magazine din București. Spațiile comerciale sunt acuzate că au vândut ilegal tutun către minori
18:59 - Bușoi (PNL): E nevoie de Iohannis în Parlamentul României. Nu ne e teamă, nu vom pierde voturi / PSD azi e, într-o oarecare măsură, diferit față de vechiul PSD (VIDEO)
18:53 - Ministrul Mediului a anunțat ce măsuri sunt luate pentru a diminua impactul viiturilor de pe Dunăre, care se îndreaptă spre România: „Nu ar trebui să existe motive de îngrijorare”
18:37 - Atenție! Ce ajutor de încălzire va primi un pensionar care avea o pensie de 2050 de lei înainte de recalculare
18:31 - La ce trebuie să avem grijă când citim indicațiile de spălat și călcat de pe haine? Cinci simboluri la care trebuie să fim atenți
18:29 - Ghiță Ciobanul, după ce Regele Charles a anunțat că angajează cioban pentru cele 2.000 de oi ale sale: „Am și eu oi câte are regele. M-am uitat de bani, dar nu scrie în anunț. Meseriași nu mai găsești nici la noi”
17:59 - Stare de alertă în Budapesta, după ce Dunărea a ieșit din matcă și continuă să crească. Mii de persoane participă la activitatea de apărare (GALERIE FOTO)
17:58 - Anchetă în Iași după apelul suspect pe care l-a efectuat un copil de 13 ani la 112
17:56 - Tragedie la Gura Humorului. Un bărbat a murit, iar un altul se află în stare grav. Cum s-a petrecut accidentul
17:38 - Lăsați Ucraina să lovească în inima Rusiei, le cere Parlamentul European statelor UE într-o rezoluție adoptată joi