”Nu voi permite acest jihad antijustiție!” Zgonea: Nu mă agăț de funcție, ci vreau ca parlamentarii să respecte legea (VIDEO)

”Nu voi permite acest jihad antijustiție!” Zgonea: Nu mă agăț de funcție, ci vreau ca parlamentarii să respecte legea (VIDEO)

Valeriu Zgonea își atacă foștii colegi, după excluderea din PSD. Acesta a declarat că unii politicieni vor să modifice legile și să pună capăt luptei anticorupție, deci au nevoie să îl îndepărteze pe el de la conducerea Camerei Deputaților și să pună în loc o altă persoană care să îi ajute cu aceste planuri.

Zgonea a mai susținut că excluderea din PSD nu echivalează cu pierderea funcției din Parlament. Astfel, el trebuie să rămână în continuare președinte al Camerei în calitate de deputat neafiliat.

”Mă voi bate cu cei care doresc să schimbe legile penale în interesul lor. Nu voi permite acest jihad antijustiție. Nu mă agăț de funcție, ci vreau ca Parlamentul României să respecte legea, iar aleșii să fie primii care respectă legea, pentru a da un exemplu. Cei care astăzi vor să pună mâna pe funcție ca să se bată cu justiția, mâine se vor bate cu dumneavoastră”, a declarat Valeriu Zgonea.

Zgonea: Nu mă agăț de funcție, ci vreau ca parlamentarii să respecte legea

#DIRECT_ONE_9c1pzy#

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
17:16 - Apele Române, precizări despre situația de pe Dunăre. Când va fi atins vârful maxim al viiturii și cât de mare va fi
17:05 - Oncologul din Suceava care lua șpagă pentru a trata bolnavii a fost condamnat definitiv. Ce pedeapsă a primit
17:03 - Nelu Tătaru, după ce analizele de sânge arată că vatmanul implicat în accidentul mortal luase, de fapt, o pastilă de răceală: „Aceste DrugTeste sunt acele teste care dau calitativ, nu cantitativ și care interferă cu o sumă de substanțe active” (VIDEO)
16:59 - B1 TV va difuza documentarul „America Alege: Harris Vs. Trump”, în premieră și în exclusivitate TV în România (VIDEO)
16:45 - Marcel Ciolacu cere o schimbare în ceea ce privește Agenția Națională Antidrog: „Tinerii care cad pradă traficului de droguri nu mai pot fi trataţi ca infractori”
16:42 - Premierul Danemarcei, către aliați: Încetați cu discuțiile despre „linii roșii” și lăsați Ucraina să lovească Rusia
16:39 - Cu cât scoate ANAF la licitație o mașină cu numărul „FBI”? Vehiculul este un Golf din 2004
16:28 - Bandă unică pentru autobuze pe bd. Gheorghe Magheru, pe ambele sensuri. Nicușor Dan: Separatoarele de sens vor fi amplasate săptămâna viitoare
16:25 - Ce cumperi, în Germania, cu 350 de lei? O româncă stabilită acolo a mers într-un supermarket și a arătat cât de multe lucruri a achiziționat (VIDEO)
16:17 - Un bărbat din Năvodari și-a legat câinele de mașină și a circulat cu el prin oraș. Poliția din Constanța a deschis o anchetă